Yeni başlık bir önceki başlık sürecindeki kayıpları telafi ettirsin, hayırlı olsun.
20 Haziran Perşembe saat 14:50
Dolar: 5.76.
Politika Faizi: 24.
Gösterge: 20.33.
Brent: 63.30.
Ons: 1381.
Yeni başlık bir önceki başlık sürecindeki kayıpları telafi ettirsin, hayırlı olsun.
20 Haziran Perşembe saat 14:50
Dolar: 5.76.
Politika Faizi: 24.
Gösterge: 20.33.
Brent: 63.30.
Ons: 1381.
....
Umarım bir evvelki başlıkta yazdığım şartların, hepsi tamamdır.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
20 Haziran Perşembe 15:05 ERDOĞAN: HİÇ ŞARTLARI ZORLAMADAN BIRAKIN DALGALI KUR REJİMİYLE SÜREÇ DEVAM ETSİN
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: TALEPLE KABİNE DEĞİŞTİRMEYİZ AMA BİR DEĞİŞİKLİK GEREKİRSE ADIMLARI SÜRATLE ATARIZ
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: (PATRIOT) NE KREDİ ŞARTLARI NE ORTAK ÜRETİM UYGUN DEĞİL
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: (S-400) AYIN 15'İNDE TESLİMAT BAŞLAYACAK, YERLERİNİ TSK BELİRLEMİŞTİR
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: (ABD YAPTIRIMLARI) BU TÜR YAPTIRIMLARIN OLACAĞINA HİÇ İHTİMAL VERMİYORUM
20 Haziran Perşembe 15:04 ERDOĞAN: (ABD YAPTIRIMLARI) İNANIYORUM Kİ TRUMP DA UYGUN BULMUYORUM DİYECEK
20 Haziran Perşembe 15:03 ERDOĞAN: (ABD YAPTIRIMLARI) TRUMP'A BÖYLE BİR YAPTIRIMI UYGUN BULUYOR MUSUNUZ DİYECEĞİM
15 temmuzda show var...
Erdoğan: Yüksek enflasyonun bana göre en önemli sebebi yüksek faizdir
-bloomberg ht
ERDOĞAN: Faiz konusunda Trumpla düşüncelerimiz örtüşüyor, o da düşük faiz diyor.
ERDOĞAN: Yüksek enflasyonun bana göre en önemli sebebi yüksek faizdir.
ERDOĞAN: Bu faiz politikasından Türkiye'nin dikkatli bir şekilde bir dönüş yapması lazım.
Hadi yine iyisiniz reis ipten aldı doları yine.
*erdoğan: Yüksek enflasyonun bana göre en önemli sebebi yüksek faizdir-bloomberg ht
Yer İmleri