Sayfa 8/981 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Algının önemini yaşayarak bizzat test ettim. Apartmanda merkezi ısıtma 30 nisanda kapatılmıştı. 15 Mayısta ödemeler alınmıştı. Dün yönetici watsap grubuna haziran ödeme fişlerini atmış. %30 merkezi ısınma katkı payı diye daire başına 15 tl. yazmış. Kendi yakın arkadaşlarımın olduğu gruba doğalgaz faturasını görmeden ödeme yapmamalarını, muhtemelen yanlış bir hesap yapıldığını yazdım. 130 daireden sadece 5 tanesi benimle aynı fikirde. Diğerleri '' hocam, 15 tl. için yöneticiyle yazıcağım, sinirimi bozacağım, değer mi ? öderim geçerim. ALLAH sorsun hesabını '' diyorlar.

Böyle başa şimşir tarak , eyvallah ödeyin o zaman . Benim gibi doğrucu davutlara '' cimri , huysuz ihtiyar '' demeden ödeyin.

2.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    sevgili forumdaş adamın nereden medet umdugunu söyledim
    varmı bu adamın 5 yıllık belediye yönetiminde usulsuzlük bulamadılar bulsalar bu tür işlerden medet ummazlardı
    bir de ist büyük şehirdeki yolsuzluklara bakmak varken konu soruları çaldı muhabbeti olmamalı
    O konuda hem fikiriz.
    Ben size karşı çıkmadım yanlış anlaşılmasın,
    Böyle bir ortamda Küçükkaya'nın moderatörlük yapması kesinlikle hata idi sırf kendi çıkarı uğruna.
    Ne olacağı belli idi forumda da defalarca dile getirildi.
    Ha bu seçimi çok etkiler mi sanmıyorum.

Alıntı Originally Posted by erdixx Yazıyı Oku
    Bu dolar neden tepki vermiyor çek 5,8x üzerine bu söylemler boru değil ki anlamadım ben seçim sonrasını bekliyoruz hep birlikte
    Dün 5.85'lerden geldi buralara, 80 üzeri atsa seviniliyor artık...

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    gelsin 100gr caylaarrrr

3. gelsin 100gr caylaarrrr

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burada Bahçeli'ye de bir gönderme yapmış olabilir.
    doğrudur olabilir.. öyleyse de inşallah danışıklı değildir bu atışma.

5. [QUOTE=Purplee;3542222]O konuda hem fikiriz.

Dün 5.85'lerden geldi buralara, 80 üzeri atsa seviniliyor artık...

Malesef sabit bekliyoruz bekledikçe daralan üçgenin sivri tarafları neyse :D

6. Geçen yaz ithalatçiyi öpmüştü bu yaz da ihracatçıyı öpüyor dolar kuru.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    doğrudur olabilir.. öyleyse de inşallah danışıklı değildir bu atışma.
    Ben aslında RTE'nin politik söylemlerinin ardında konuyu anlayıp anlamadığını irdelemeye çalışıyorum.

Faizleri dikkatlice indirmeliyiz lafı sanki kendisine arka planda teknik bir şeyler anlatılmış gibi anlaşılıyor.

Yani eğer bu dikkatlice kelimesinin altı doluysa başarı şansı yoktur diyemem.

Haziran-Ağustos 2018 sürecinde yapılan hatanın farkında mı değil mi onu anlamaya çalışıyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. viopta makas nerdeyse sıfırlandı 10 günde spotta parayı dolara bağlayacağıma vioptan alırım faiz geliride elde ederim diye düşünüyorum ama düşüş trendi devam ediyor
    yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 8/981 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •