RA'ya kadar beklermi ahali bizansta
hisse.net mobile
RA'ya kadar beklermi ahali bizansta
hisse.net mobile
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
evde içmek seçim yasaklarına giriyormu acaba.
..
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sarışınlara atlayayım diyordum, keyfimden iraki damnatacagim!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Afiyet olsun sofra..erken başlayalım..[emoji481] [emoji481]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Bizans ziyaretimiz bitti ve eve döndük.
Bizi mükemmel bir sekilde ağırlayan Selim beye, çok teşekkür ederim.
Ayrıca Bizansa beni tumofiliyle evimden alıp, özenlen götürüp getiren, Mustafa beye de çok teşekkürler.
Bursada, her zamanki olağanüstü nezeketiylen ağırlayan, Iskenderleri götürmemizi sağlayan Enver beye de, ayrıca teşekkürler.
Diğer arkadaşlar, Hamdi bey, Ali bey ve Mustafa bey (BaBo) bir boka yaramadılar, ancak rakı cekip zıkkımlandılar, onlara teşekkür meşekkür nah var.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri