Sayfa 31/1024 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    bu hisse.net sitesine bir şeyler oluyor. İşlem yaparken bir sürü başka yabancı site açılıyor ve '' güvenli değil '' kodu beliriyor. Virüs tarama anında bu siteyi kapatıyor. Sizlerde de oluyor mu ?
    Ben cepten bağlanıyorum Safari kullanıyorum (iPhone) herhangibir sorun yok ama bazı tarayıcılara virüs bulaşabiliyor, komple bir tarama yapmakta yarar var sorun çözülmezse sorunu Google yazın kesin bir çözen paylaşmıştır
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Madem öyle; 5 ay önce alan hala %20 karda, 5 ay önce alıp 1 ay önce satan %30 karda. Demek ki tek taraflı bakmamak lazımmış, 1 ay sonra ne olacağı belli değilken olmuş bitmiş şeyler üzerinden hesap yapmak bu kadar basit ve hızlı...
    Yazıyı okumadınız herhalde. Herkes coşarken gaza gelenler zararda.
    Herkes genelde zirvelerde coşar.
    O söylediğiniz zaman herkesin coştuğu değil aksine dolar sat kampanyaların düzenlendiği zamandı.

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Yazıyı okumadınız herhalde. Herkes coşarken gaza gelenler zararda.
    Herkes genelde zirvelerde coşar.
    O söylediğiniz zaman herkesin coştuğu değil aksine dolar sat kampanyaların düzenlendiği zamandı.
    Dolarını sat kampanyası 27-28 kasım tarihlerinde sosyal medya aracılığıyla başlamıştı o günkü dolar kuru 3,41 civarı yaklaşık 3 ay önce, herkesin ve hepimizin algısıyla zaten hergün oynanıyor yani gaza gelenler oturdukları yerden gaza gelemediler, ben kasım ayında %40 olan döviz pozisyonumu dolar 3,10-3,15 arasında gidip gelirken bu fiyatlar pahalı diyenlere biraz itimat ettiğim için artırmamıştım...

Yazınızıda okumuştum bu arada okumasam niye cevap yazayım; şunuda söyleyeyim dolar 3,75 civarı abim aradı dolar alayım mı diye bekle abi her yer toz duman olay netleşsin ben olsam beklerdim dedim dolar o zaman 3,75-3,83 gitti geldi şuanki durumu malum...

Ama uygun bir yerlerden yeni alım yapacağım inş 16 Nisan öncesi ....
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    TL ci dostlarıma biraz ipucu vereyim : geçen sene bu zamanlar dolar 2,9x-3 civarı, mevduat 13,25 çok rahat bağlıyordum. şimdi dolar inmiş hali ile 3,6 civarı mevduat max 12,50. sizce burada bir acayiplik yok mu? bu ters hareket kasımda binalinin başkanlığındaki toplantı ile başladı ve şiddetlenerek devam ediyor. mb nin örtülü artışı bile mevduata yansımadı.

Sent from my General Mobile 4G using hisse.net mobile app

Sizinki şuna benzemiş geçen şubat 12 derecede 100 kilo domates üretmiştim bu şubat aynı sıcaklıkta neden 80 kilo ürettim?

Domates üretimine sıcaklık dolaylı etki olsa da üretime etken olan yüzlerce neden vardır. Faizde de böyle.

Dolar çıktı neden faiz çıkmadı demek çok mantıksız. Dolar düşerken faizlerin çıktığı-düşmediği zamanlar da olmuştu.

Hatta çok yakın örnekle Dolar 3,95'deyken 11,25 faiz veren bankalar şuan Dolar 3,55'e düşmesine rağmen 11,50 veriyor???

Finansal piyasaları neden-sonuç ilişkisiyle değerlendirmek sizi yanıltır.

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bugün sadece oran sordum. yarın USD dönüşüm var, kesinleşir.
    3.75 doğru bilgi.

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    benim bildiğim bir alt limit yok. yine de yarın bir sorarım.
    alt limit 5000 USD imiş.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    alt limit 5000 USD imiş.

Teşekkürler, 30 bin dolar yatırmayı düşünüyordum 3.75 oran şuan için iyi bu miktarlar için

8. t-bank dolar 3,95. bugün %30 oraya kaydırdım. vade haziran başı
    burgan,odea,t-bank karışık gidiyorum. deval riskim yok kafa rahat üstünede %4 faiz. daha ne isteyim
    Son düzenleme : powerpc; 24-02-2017 saat: 18:41.

Sayfa 31/1024 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •