Sayfa 183/981 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Reha bey neden veriyoruz o zaman bu conileri kısa zamanda 2 tane gönderdik.
    Bir sebebi olmalı...
    Bunları vereyim yaptırımı ertele mi deniyor acaba...
    Elde dursa ufak da olsa koz olarak kullanılırlardı.
    Illa bu coniler suclu diye bir sey yok, her konsolosluk çalışanı zaten ajandir.

Son saldığımız adam, yahu benim görüstüklerim devlet görevlisiydi demiş örneğin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. naptınız arabaya eyyyy bavyeralılar.... mahvettiniz gitti güzelim bmw yi... gitti canım böbrek tasarımı ... of offf bütün günüm mahfoldu ... bana dış güçlerin bir oyunu mu bu ...... kaderimin değil , kusura bakma orhan baba

Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    bir arkadaşım 3bin kusurlardayken bitcoin çok düşmüş alacagım ne dersin demişti ben asla sanal paraya yatırım yapmam sokaga atacak para yok bende demiştim sende para çok sana koymaz sen bilirsin demiştim 3xxx dan 20 coin almıştı
    mesaj atmış nassi coiyndimm diye diyecek bişi yok adamın 60 70 bin usd oldu 230 bin usd
    3.000 $ Gaymeden biz alsaydık, yeminlen çöp olurdu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Abi papazı tekrar yakalayıp salsa gene tırt yemez. Endeks 95000 de malı kitliyor zikzag yaparak o arada dolarada bastılar işte.

şu yapı çalışırsa zaten u100 72000 de soluğu alacak tepede zikzak yaptı 012 yaptı şimdi doların 5,77 desteğinden sekmesini bekliyor piyasa.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Üstat s400 meselesi çözülmedikce hiçbir şeye yaramaz.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Zaten piyasanın fiyatladığı da serbest bırakma durumu ile Trump'a bir ön gerdirme yapılması ve bir uzlaşma yolu bulunması *olasılığı*. Yani sadece şu anda olasılığı fiyatlıyor diye düşünüyorum. Uzlaşmanın kendisini fiyatlamıyor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Bence S400 lerin gelişini 15 temmuza denk getirecekler...1.köprüde dev ekranlarda ülkeye inişini gösterip show yapacaklar...

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bence S400 lerin gelişini 15 temmuza denk getirecekler...Dev ekranlarda ülkeye inişini gösterip 1.köprüde show yapacaklar...
    birinci köprü olmazzz...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    3.000 $ Gaymeden biz alsaydık, yeminlen çöp olurdu!
    sorma abi bide neyapayım satayımmı diye sorunca dün gece senin hortum fantazisi aklıma geldi
    bir an istersen dötüne sok gezdir diyecektim sonra sen bilirsin güzel kardeşim diyerek mesajı sonlardım

8.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    artı papaz cıragı meti topuzun da şeyi şey edip salınmasını
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Girdim...simdi akar..
    Brunson , Amerika'da yaptığı açıklamada 2009 yılında Tanrı ile konuştuğunu Tanrı'nın ona Türkiye'yi kötü zamanların beklediğini söylediğini iddia etmiş.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 183/981 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •