Sayfa 205/981 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Siyasette işler kızışıyor, belediye başkanlarının eskiden olan yetkileri ellerinden alınıyor.

Belediye şirketlerinde atamaları, seçilmiş belediye başkanları yaparken, Ticaret Bakanlığı'nın 20 Mayıs 2019'da yayımladığı genelge ile bu yetki belediye meclislerine verildi.
    https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...rbesi-5198382/

İstikrarsızlık ve kargaşa kapıdan girdi.
    Aslında tam tersi şeyler vaadetmişlerdi...Merkez yerine yerel yönetimlerin yetkisi arttırılacak ve önem verilecek denmişti...

Tabii kendileri kazansalardı...

Ama görüyor herşeyi herkes...2023 teki TOKAT çok daha büyük olacak !!!

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bugün markete gittim aldığım peynirlerin hepsine %20 civarında zam gelmiş dolar düştükçe herşey zamlanıyor.

Yahu hani enflasyondan koruyacaktı bizi bu dolar?

Dolar en azından enflasyon kadar yükselmesi gerekiyorken 7.20 ler nere 5,80 ler nere.

Adil değerin çok ama çok aşağısındayız. Aldığım her ürün et süt yumurta, peynir vs. her ay zamlanıyorken...
    Yumurta fiyatları geberik, çok aşağılarda...Bu ara yumurtalı yemekler yeme zamanı...Mesela CILBIR ve yanında soğuk karpuz...

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bugün markete gittim aldığım peynirlerin hepsine %20 civarında zam gelmiş dolar düştükçe herşey zamlanıyor.

Dolar en azından enflasyon kadar yükselmesi gerekiyorken 7.20 ler nere 5,80 ler nere.

Adil değerin çok ama çok aşağısındayız. Aldığım her ürün et süt yumurta, peynir vs. her ay zamlanıyorken...
    Peyniri sezonunda yiyin, daha ucuza alırsınız hem..

4. Bitcoin'i güvenli liman olarak gören uzman da gördük. Pes doğrusu bu kadar hayalcilik, bir de bloomberghte yayımlanıyor.

Bitcoin=dünya çapında manipülatif bir şey.

Akıl var mantık Toplam piyasa ederi 230milyar dolar. Günlük işlem hacmi 28milyar dolar. Mümkün mü? Belliki bir elden otomatik alım satımlar var. Ayrıca bunun 3-4 milyon adedinin ölü olduğu düşünülüyor yani 4'te biri ya kayıp ya hareketsiz.

Ayrıca ha bire milyarca dolarlık bitcoin çalınıyor. Bu çıkıştan önce 7 bin adet binance denilen popüler olan bir borsadan çalındı.

Kumarhane kapılarını yeniden açtı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. CDS: 419 dünkü veriye göre bugun kaç bilen var mı ?
    bayağı bi düşmüş ben bişey anlamadım bu işten valla :D

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yumurta fiyatları geberik, çok aşağılarda...Bu ara yumurtalı yemekler yeme zamanı...Mesela CILBIR ve yanında soğuk karpuz...
    Yanlışın var bimdeki organik yumurtalara bile geçen hafta zam geldi. istersen en yakın bim marketten öğrenebilirsin. migros falan değil yani bim.. Ama 3TR... kodu ile başlayan kimyasal antibiyotikli yumurtalara zam gelmediyse onu bilemem tabi. ben 0TR kodu ile başlayan organik yumurtalardan bahsediyorum diğeri bir de kanser ilaçları masrafı çıkarabilir..

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku

zam konusunda katılıyorum ama doları hala bu seviyelerde nasıl tuttukları hakkında en ufak bilgim yok halkbankası ve ziraat atmlerinden para çeken arkadaşlar hep seri ve 0 paralar diyolar acaba para mı basıyoruz karşılığı olmadan :S

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Atilla'yı gönderiyorlarmış. Dolar aşağı adı lazım değil banka yukarı olabilir.
    Selamlar.
     Alıntı Originally Posted by erdixx Yazıyı Oku
    Evet öyle yazıyolar 5,30dan 5,80 oldu zaten bizi bile geçti :D
    benim bu dolardan yana ümidim kalmadı valla
    Arkadaşlar, Sn.Atilla gönderiliyor diye bir şey yok. Adam zaten cezasını son saatine kadar çekiyor. ABD adaleti Trampı iplemiyor. Ya da Tramp adalete çok sadık diyelim. Bizim adalet poyraz, samyeli, karayel vb. rüzgarlara duyarlı yapılmış. Esnek bir ülkeyiz. ABD gibi kalas adaletimiz yok. Kısacası bizim medyanın yazdıkları, çizdikleri hikaye. Gerçek haber dışarıdan geliyor. Olaya tarafsız bakanlar gerçeği konuşur. Olayın içindekiler gerçeğin kendi menfaati doğrultusunda kabülünü isterler.

Yatın , keyfinize bakın. Ben öyle yapıyorum. Sonuçta etkisiz eleman olarak yıpranmaya gerek yok.

Sayfa 205/981 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •