Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
Orası öyle ama myhoola istese küçük yatırımcı için satma hakkı fiyatını çok rahat geçmiş 5 yıllık ortalamaya göre belirleyebilirdi. Bunu yapmadı ve bu bir iyi niyetttir bence.

Kötü niyetli bir şirkete örnek vereyim size. İzocam.
Hisse fiyatı 10 yılın dibindeyken son 1 aylik ortalama fiyat ile (20.12 tl) kottan çıkmak istiyor.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ocak ayında yapılan zorunlu pay alım bilgi formunda 9 madde neler yazdı özetle ;

Gelecege dönük stratejik bir plan olmadıgını ve ortak yönetim kontrol devam edecekleri açıklayıp 2 ay sonra mart ayında satış görüşmelerine başlanması !!

Ayrıca amaçların yönetim kontrol olmadıgını beyan ettikleri için zorunlu pay alımda degerleme raporu yaptırılmamıştır

pay alım 15-2 bakarsak

(2) Hedef ortaklığın yönetim kontrolünde dolaylı bir değişiklik meydana gelmesi durumunda pay alım teklifi fiyatı

a) Ödenen tutar da dikkate alınarak hedef ortaklığın pay fiyatının belirlenmesi amacıyla Kurulun değerlemeye ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde hazırlanan değerleme raporunda belirtilen fiyatın

Rekabet kurumuna yapılan başvuruda ;

Mayhoola for Investments LLC ile Boyner Holding A.Ş.’nin ortak kontrolünde bulunan Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’nin tek kontrolünün Mayhoola For Investments LLC tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Mayhoola zaten yeniden çagrı yapmak zorunda idi kimseye güzellik yapmadı yönetim kontrol aldıgı için...