Geçen gün tam da ben de bu konuda duygu ve düşüncelerimi ifade etmeye çalışmıştım...
Olursa zaten olur, önlemini almışsın kendi çapında...Ama hayıflanmamak lazım...
Geçen gün tam da ben de bu konuda duygu ve düşüncelerimi ifade etmeye çalışmıştım...
Olursa zaten olur, önlemini almışsın kendi çapında...Ama hayıflanmamak lazım...
Paranın değerini korumak için gram altın bence daha mantıklı
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Borsayi yukari aldiklarinda normalde dolar duserdi.
Bugunlerde bu baglanti islemiyor gibi
Acaba hangisi dogruyu soylemiyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 meselesinden kaynaklı ABD'nin her hangi bir yaptırım kararı alması halinde Türkiye'nin uluslararası mahkemeye başvuracağını açıkladı.
Türkiye-ABD ilişkilerine değinen Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Erdoğan, F-35 ve S-400 konusunda yaşanan anlaşmazlık hakkında ise, "1.25 milyar dolar harcadık. Eğer yaptırım uygulanırsa uluslararası mahkemeye başvururuz" dedi.
Erdoğan, "Trump'ın Türkiye'ye yaptırım yapmasını engelleyebilecek misiniz" şeklindeki bir soruya şöyle yanıt verdi:
G-20 Zirvesi'nde Trump ile görüşmemizin ikili ilişkimizdeki düğümleri ortadan kaldırmak ve ortaklığımızı güçlendirmek için önemli olacağına inanıyorum"
Arkadaşınız güzel bir fırsat yakalamış ama müzik bitmeden sandalye kapsa iyi olur.
Gerçi yükseliş sırasında kimsenin nasihatlere kulak asacağını sanmıyorum.
Banucan hanımı az uyarmadık burada.
Zafer sarhoşluğuyla üslubu bile bozulmuştu hatırlarsanız.
Herkesi aptal gibi görmeler falan.
Sonrası malum, paraşütsüz iniş.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
27 Haziran Perşembe 11:36 TCMB "YEDEK AKÇE"SİNİN BÜTÇEYE AKTARILMASIYLA İLGİLİ DÜZENLEME MECLİS'E GELİYOR-KAYNAKLAR
Yer İmleri