CDS ler kaç oldu yav kimse yazmıyor artık ?
CDS ler kaç oldu yav kimse yazmıyor artık ?
Reuters'ın bankacılara dayandırdığı haberine göre TCMB ROM içindeki döviz tesis azami oranını halihazırdaki %30'un altına çekecek. TCMB, Mayıs ayında da ROM oranın %40'tan %30'a indirerek piyasaya 2,8 milyar dolar döviz likiditesi sağlamış ve 7,2 milyar lirayı piyasadan çekmişti
Bu ne şimdi arkadaş genemi şapkadan tavşan.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Bloom da 700binTL bürüt yıllık gelir, ayrıca 10milyonTL ederinde gayrimenkulü olanlara vergi düzenlemesi/artışı görüşülüyor denildi.
Şimdi anlaşıldı büyükbaşlar paralarını neden yurtdışına taşıdı.
Ben bankalardaki paralara da Yunanistandaki gibi bir vergi geleceğini düşünmeye başladım.
İnsanları zorla fizikiye geçirecekler.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
M.egilmez. MB nin akçeleri ile ilgili yazmış.. "Bu doğruysa bütçe görünenden daha kötü demektir."
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri