CDS ler kaç oldu yav kimse yazmýyor artýk ?
CDS ler kaç oldu yav kimse yazmýyor artýk ?
Reuters'ýn bankacýlara dayandýrdýðý haberine göre TCMB ROM içindeki döviz tesis azami oranýný halihazýrdaki %30'un altýna çekecek. TCMB, Mayýs ayýnda da ROM oranýn %40'tan %30'a indirerek piyasaya 2,8 milyar dolar döviz likiditesi saðlamýþ ve 7,2 milyar lirayý piyasadan çekmiþti
Bu ne þimdi arkadaþ genemi þapkadan tavþan.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Bloom da 700binTL bürüt yýllýk gelir, ayrýca 10milyonTL ederinde gayrimenkulü olanlara vergi düzenlemesi/artýþý görüþülüyor denildi.
Þimdi anlaþýldý büyükbaþlar paralarýný neden yurtdýþýna taþýdý.
Ben bankalardaki paralara da Yunanistandaki gibi bir vergi geleceðini düþünmeye baþladým.
Ýnsanlarý zorla fizikiye geçirecekler.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
M.egilmez. MB nin akçeleri ile ilgili yazmýþ.. "Bu doðruysa bütçe görünenden daha kötü demektir."
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri