Russıa ready to supply ıran s-400, but no request so far: Rıa .
Russıa ready to supply ıran s-400, but no request so far: Rıa .
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolares sıkıştıkça gerilim insanlarada yansıdı. bakın dolares her haliyle fitne fesat aracı. şeytan işi. tübe tübe
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.
haziranda diğer alıcı 379 milyon dolarlık kontrat açınca cengiz iffet taksi formasyonu yapıldı ancak temmuzda diğer alıcı 12511 adet. Ağustos gene yüklü ancak temmuzda kimsecikler yok ortada.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Merkezin girdiği kontratların çoğunda karşı ayak zaten kamu bankaları ama öyle bir ayarlıyorlar ki merkez zararda etse kamular kar ediyor cep to cep yapıyor merkez bankası.
Ben şunu hesap ediyorum 31 aralık kur neydi 5,28 + 6 ay faiz stopajı düşmüş hali %9 koydummu haziran kur 5,7550 çıkıyor haziran vade kapama ne 5,7580 yani merkez 6 aydır ne halt ettiyse spotta faizde duranla dolar alana aynı kar marjını verdi ancak kaldıraçlı piyasalardakileri batırdılar ocaktan bu yana dolar alıp taşıyan birinin viop maliyeti 5,88 fx ayağına hiç bakmayın oradaki swap oranları Allah muhafaza.
Bir noktada bu fark çözülecek ve kaldıraçlı piyasalarda bu yapılan zararı çıkaracaktır ancak swap maliyeyi yüzünden adamlar 1 yıllık hareketi ister 1 haftada istersede 1 ayda yapıp sonra tekrar faiz sömürüsüne geçiyorlar.
Benim gördüğüm bu temmuz ayında hareket gerçekleşti gerçekleşti yok olmazsa ağustosda merkez gene longculara ölümüne eziyete devam eder.
Bu temmuz ayında bence merkez viopda hiç risk almadı yani bilinçli dokunmadı sonuçta temmuzda dolar 7 yada 8 de olsa bunlar ne eder eder ağustosda 6 TL den kitler pozları..
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
İki ihtimalli
Ya yawşaklığindan almıyo
Ya da batıyla dumenden kufurlesiyolar
Su an artık eskisi gibi haberler medya felan bakmıyom ama Ahmedinejad zamanında bu çok barizdi be. Ahmedinejat tam israile saydiricak buna bi gülme geliyo sonrasında bıyıkaltından gecistirip bağırıp çağırıyodu
Yer İmleri