Çin ile ticaret savaşı ne oldu bilen var mı? Resmi detaylı bir açıklama göremedim ben?
Sabah sarı fırlatma bunu demişti; Trump, ticaret savaşına giriştiği Çin lideri Şi ile görüştü: Aslında anlaşmaya çok yakındık fakat bir şeyler oldu.
Çin ile ticaret savaşı ne oldu bilen var mı? Resmi detaylı bir açıklama göremedim ben?
Sabah sarı fırlatma bunu demişti; Trump, ticaret savaşına giriştiği Çin lideri Şi ile görüştü: Aslında anlaşmaya çok yakındık fakat bir şeyler oldu.
Sarışın bomba bizim heyettekilerden kimi/kimleri Hollywood yıldızlarına benzetti merak ettim. Heyete baktım ama ben kimseyi benzetemedim. Adam resmen dalga geçti. Gözümüzün içine baka baka.
Hollywood yıldızı dedikten sonra salonda kahkahalar yükseliyor.
Yaptırım olmayacak diye bir ifade de yok benim gördüğüm ve anladığım kadarıyla.
Bize 100 boeing uçak satmışlar onu anladım.
Biz ne kazanım elde ettik hiç anlamadım. Belki de anlamak için kapasitem yetersizdir. Bilemiyorum.
Gelişmeleri takip ediyor olacağız.
hani bizdede argoda " lan filimci " yada " sinema oğlanı" diye tabir vardır ya. onumu kastetti sarı kafa
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri