Originally Posted by
atakanözbaki
Göksel bey bu haziran vadede yaptıgınız 3770 tl kaç ayda , kaç lotla yapıldı. Merak ettigim bu haziran vadedeki karınınız kontrat başı aylık kaç puana tekabül ediyor.
Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Sene başında yaptığım açıklamada 1600 küsür tl param vardı tek lotla giriş yaptım bunuda sonra manuel işlemim sonucu trent de ters yakalandım ve 900 küsürlere indi, 1 lotla devam ettim ve şubat vade sonuna kadar bütün zararımı çıkatıp üzerine 240 tl kara geçtim,
Daha sonra nisan vadede martın sonunda, nisan başı gibi 2 lotla devam ettim ve
Haziran vadeyide 3 lotla devam ettim, yani para olarak baktıgında evet mükemmel paralar diyemeyiz, yani adam 10 lotla tek seferde 3bin puan alsa benim bir vadede kazandığım paraya eşit ama puan olarak baktığımızda 900 tl lerden 3 bin tl lere gelmem bile 20bin puanlık kazancın sonucu, buda benim beklentilerimi puan bazında fazlasıyla karşılıyor.
Yani kendim kaba hesap yaptığımda, aylık 5000 puan ve biraz fazlası kazanç söz konusu ki sene başında yaptığım açıklamada aylık 5000 puan hedefim olduğunu söylemiştim bunuda fazlasıyla yerine getirdim.
Tabi piyasanın durumuna göre değişkenlik gösterebilir.
Zaten faiz ve giderlere bakılırsa nekadar düşük miktarla ayakta olduğumda görülebilir.
Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!
Yer İmleri