Sayfa 337/981 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. 5.73 açıp 5.7430 lara atması manidar başkanın 10 gün lafı grahamın yaptırım yasalar göre kesin uygulanır lafı büyük oyuncular takip ediyodur bence aşağı hareket olsa bile bende kalıcı olucağını düşünmüyorum artık s400 leri görücek bu dolar önce yaptırım olmuyo ortam sakinse shortlar çekilir.

30 Haziran'da sona ermesi planlanan İmar Barışı Cumhurbaşkanlığı kararıyla 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    30 Haziran'da sona ermesi planlanan İmar Barışı Cumhurbaşkanlığı kararıyla 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı
    Son tarih 30 Haziran diye bangır bangır TV’lerde duyurular yapıldı. Bankalar hafta sonu açık kaldı imar barış tahsilatları için. Pazar gece uzatma kararı çıktı.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Burada sorun Turk milletinin Amerikan filmleri vasitasiyla kendini kucuk gormesi ve asagilik kompleksi

Bu asagilik kompleksi TV seyredenlerde cok oluyor cunku bu sacma sapan filmleri seyredenlerde hep bir Amerikan hayranligi belirgin

Sizin yazılarınız.

Tekrar söylüyorum, aklı selim Türk milleti, insanı kendini hiçbir şeyden küçük görmez, aşağılamaz.
    Siz fazla film izlemişsiniz.
    Lafı nereden anladığınız da pek alakadar etmiyor beni.
    birgun yurtdisina ciktiginiz zaman ne kadar yanildiginin farkina varacaksin ve tam tersinin oldugunu anlayacaksin

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yukarıda bir kaç videoyu bugün izledim de...

Bu ülkede yaşarken yayan, arabayla giderken bu kadar çatlak insanın bulunduğu bir ülkede çok dikkat etmeli insan.

İnternette ve de bu forumda da var bunlardan hatırı sayılır sayıda.

Ama doğrudan bir zarar ya da hamle yok diye rahat rahat oturuyoruz bilgisayar başında...

Ne zaman nasıl patlayacakları, ne yapacakları belli değil.

Bugün bir şehrimizde bir temizlik işçisi (çöpçü yani) köpek yavrusunu kürekle alıp nehir yatağına atmakta...

Neyse ki epeyce kamera var sokaklarda. Yakalıyorlar çatlağı. Aslında ben hayvanları çok severim, köpeklere süt veririm gibi bir şeyler zırvalıyor. İçtiği ilaç kafa yapıyormuş ...

Yine ayrılmış bir çiftten erkek kadının bulunduğu şehre geliyor. Çocuğunun annesi kadınla konuşurken silahla boynundan vuruyor. Kadını alıp arabaya koyuyor ve gidiyor. İhbar üzerine polis takip edip yakalıyor. Kadın ölmüş. Bir kadın cinayeti daha bu fıttırmış toplumda.

Bu insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Ürküntü verici bir gerçek.
    bunlar hicbir sey

Amerikada bunlarin 100 kati cok daha siddetle oluyor ama sizin haberiniz yok

Netflix seyretmeye devam

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    birgun yurtdisina ciktiginiz zaman ne kadar yanildiginin farkina varacaksin ve tam tersinin oldugunu anlayacaksin
    5 ayrı ülkeye gittim.
    Bir gün yurtdışına çıktığınızda derken, çıktım.
    İnsanları tanımadan ne güzel ön yargılar.
    Boş boş laflar.
    Genelleme yapmayın.
    Laflarınızın içini doldurarak konuşun ki size de az buz saygı duyulabilsin.
    Fransa, Avusturya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti ve Almanya’da bulundum işim icabı,
    Ne bir Türk olarak komplekse girdim ne de oradaki insanlar Türk olduğum için farklı bir muamelede bulundu.
    İnsansanız ve karşınızdaki kitle de insancıl ise her yerde değeriniz var.
    Neyse uzatmayacağım son cevabım, konuşmaya gerek görmüyorum daha fazla.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    5 ayrı ülkeye gittim.
    Bir gün yurtdışına çıktığınızda derken, çıktım.
    İnsanları tanımadan ne güzel ön yargılar.
    Boş boş laflar.
    Genelleme yapmayın.
    Laflarınızın içini doldurarak konuşun ki size de az buz saygı duyulabilsin.
    Fransa, Avusturya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti ve Almanya’da bulundum işim icabı,
    Ne bir Türk olarak komplekse girdim ne de oradaki insanlar Türk olduğum için farklı bir muamelede bulundu.
    İnsansanız ve karşınızdaki kitle de insancıl ise her yerde değeriniz var.
    Neyse uzatmayacağım son cevabım, konuşmaya gerek görmüyorum daha fazla.
    yurtdisina gittigin zaman orada yasayan Turklerle konus o zaman anlarsin

senden bahseden kim?

Frankfurt havalimaninda yerleri supuren yada tuvalette calisan Turkler var bir cogunun sirtinda "Osmanli torunu" yazar

Yillardir geciyorum oradan hep ayni

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    yurtdisina gittigin zaman orada yasayan Turklerle konus o zaman anlarsin

senden bahseden kim?

Frankfurt havalimaninda yerleri supuren yada tuvalette calisan Turkler var bir cogunun sirtinda "Osmanli torunu" yazar

Yillardir geciyorum oradan hep ayni
    Yahu sen önceki mesajında bana kendini küçültüyorsun demiyor musun?
    Viyana’da Berliner döner var, orada çalışan Türkler var. Hiçbiri öyle senin bahsettiğin gibi değil illaki emekçi kişilerden örnek vereceksek.
    Gerçekten dendiği gibi lafı nereden anlıyorsun akıl ermiyor.

Sayfa 337/981 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •