Sayfa 324/1000 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    daktırım bu araçları uzun vadede binecekseniz bakın bunlar biniciye türünden yoksa kısa vadede zarar edersiniz, bir passat gibi değer korumasını beklemeyin.

Bu arada PSA grubu fransız opel'i satın aldı, motor şanzıman gibi parçalar gene pejo grubunun teknolojisi. dizeli zaten piyasanın en iyisi diyebilirim hem yakıt hem sorunsuzluk anlamında.

3008 tabiki daha yaygın muadil opeline göre.
    varoşluğa alışmışım 180k lık araca nası bınerım ya ben..memurum sonucta..bana yakısmaz bu tür arac..citroene devam edeyım en ıyısı

2.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    sabah bı hasta geldı kızıyla..kızı yks ye gırmıs..ukala ukala hocam kızımı doktor yapacam dedı..iyi dedım yap.nıye dedım..15k alıyormussunuz duyuyoruz. nıye cıtrone bınıyorum pekı dedım 15 k alıyorsak..beyni dondu..eee kem küm..git dedım ılce acılıne doktora sor kac k alıyor..6-7 k dedım aa oylemı..o zaman polıs olsun dedı..sabah sabah şalterlerımı attırıyorlar ya bunlar
    üstat hem faiz lobiciliği yapıyorsunuz hem de para kazandırmıyor diyorsunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    varoşluğa alışmışım 180k lık araca nası bınerım ya ben..memurum sonucta..bana yakısmaz bu tür arac..citroene devam edeyım en ıyısı
    onunda çaresi var gelin damat biniyor çok güzel

ben de ek iş var..yoksa acile gıdersenız sorun 6-7 k maaş cidden soyluyorum.aydın bey bılır bu ıslerı

5.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    ben de ek iş var..yoksa acile gıdersenız sorun 6-7 k maaş cidden soyluyorum.aydın bey bılır bu ıslerı
    aydın bey adsm'de mi ben özel muayenesi var sanıyordum.

6.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    üstat bir anda o kadar bağlamanıza gerek yok ama 100 bin civarına da konforlu sağlam bir araç alabilirsiniz, çoluk çocuk en azından C segmenti olsun araç ben eşimle bile 2 kişi D segmentine alıştık çok güzel hissi var ferah, konforlu sağlam hissi vs.

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Daktir hayata kac defa geliyoruz?
    100 yas garanti midir?

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Daktir hayata kac defa geliyoruz?
    100 yas garanti midir?
    bizim sülalede babam 68 ananem 75 yaş tepe sınır..yasım 44.. 70 de ölsem 26 senem var..son 10 sene arabada kullanamam beyin sulanıyor refleksler gıdıyor..kaldı 16 senem..haklısın alayım bu arabayı..ne de olsa ayda 15k kazanıyoz

Sayfa 324/1000 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •