ABD drone cevabı verecektir ama ne zaman ve nasıl?
ABD drone cevabı verecektir ama ne zaman ve nasıl?
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Siz bu bilgileri nereden alıyorsunuz. Öncelikle söylediğinizin yanlış olduğunu düşünmekle birlikte bu bilgiler zaten gizlidir. Şimdi siz bu bilgilere vakıf ve kurmayız ama lazım olursa 20 30 dakikada açarız ısınır atarız diye konuşulan gizli toplantılara giriyorsunuz diyelim neden bu bilgileri kamuya ifşa ediyorsunuz. Buraları kimler okuyor biliyor musunuz va ABD siz bizi kandırıyorsunuz bakın hemen kuruluyor bu meret derse ne yapacağız.
İletişim o kadar gelişti ki, artık olaylar olmadan bir kaç gün önce duymaktayız...
Günaydın...
Kendinizden bahsederken Sn. diyenlerden olmamanızı dilerim.
Ya da benim en çok takdir edilen özelliğim şudur dememenizi.
Gerçek hayatta cemiyetin kabul etmediği bir çok çatlak raporlu adam internet sitelerinin özgürlük ortamında rahatlıkla fink atmakta, gerçek hayatta kendinde olmayan özellikleri burada milletin aklıyla oynayarak kabul ettirmeye çalışmakta.
Koy gerçek adını...Olmaz.
Bakalım kaç zaman gelmeyecek bu başlığa.
*tüik: Tüketici fiyatları haziran'da aylık %0,03 (beklenti %0,03)
*tüik: Tüketici fiyatları haziran'da yıllık %15,72 (beklenti %15,77)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tüik: Yurt içi üretici fiyatları haziran'da aylık %0,09
*tüik: Yurt içi üretici fiyatları haziran'da yıllık %25,04
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Esege para yatirsak daha iyidi dolar rezaletsin
Yer İmleri