Originally Posted by
BORA YAŞAR
Espri bilgi temelli olur.
Benim bilmediğim tanımadığım bir madde üzerinden burada keriz bekler gibi yazı yazıp milletle gırgır geçmenizi doğrusu size çok yakıştırdım...
Sizi okumak ve kaale almak gibi bir durumum yok. Tabi bildiğim ve takip ettiğim konularda iş böyle...
Ama keriz yerine konulmak hoşuma gitmedi...
Neşesi kaçmış adamın.
Ya peki benim...
milletle gırgır geçtiğim falan yok ... keriz bekler gibi lafını aynen size iade ediyorum ... benim öyle bir niyetim mi var , nasıl böyle bir şeyi yakıştırabilirsiniz bana ? lafa bak keriz yerine konmakmış.... insan önce bir açar google da bilmediği bir şey hakkkında bakar böyle bir şey var mı yok mu diye ... lafa bak '' keriz bekler gibi '' o sizin kendi kötü niyetli düşünceniz ... benim bu forumdaki üyelerle ilgili bana göre öyle pis insana yakışmayan '' keriz bekler gibi '' amacı ile yazılmış bir yazım olamaz... benimle bir daha muhatap asla olmayın . yazılarımla ilgili alıntı da yapmayın. üçgen var ona basıp şikayet edin.
tekrar yazıyorum kimseyle gırgır geçtiğim yok bu bir ikincisi bi şey pazarladığım da yok üçüncüsü hem bi şey pazarlayıp hem e yanı anda gırgır geçtğim de yok dördüncüsü , sizin yüzünüzden yazımı silmişler , kalkıp beni bi şey pazarlamakla itham ediyorsunuz !
yazıklar olsun
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Yer İmleri