Sayfa 428/981 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    tüketici hakem heyeti akıl veriyor, avukata yönlendiriyor, başka bir eylemi yok.
    Tüketicihakem heyeti 7000 tl lik ürün 70 liradan alınmasına tüketiciyi haklı buluyor .

Ticaret yanlış girebilir ama bu suistimale girer bence

Üstelik isterseniz size geri satarım isterseniz diye yazılı kayıtlar olduğu halde

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Foreks Haber

Ankara'dan S-400 Formülü: Aktif hale gelecek şekilde kurulacak ancak barış zamanlarında, bakım, tatbikat gibi olaylar dışında açılmayacak

Geliri düşük çiftlerin düğünlerinde havai fişek yerine kullanılabilir maddesi de eklensin bari.
    Tatbikat ve bakım yapmak için mi alıyormuşuz yani amele gibi . Bula bula bunu mu bulmuşlar çözüm yolu olarak .
    Amerikalıları buna inandırmak için Ahaber' in yayın ağını okyanus ötesine genişletmesi lazım.

3. Hepsini geçtim.
    Yabancı yatırımcı için büyük risk demek..
    Bist tarafı da kısa süreli çıkışının tepesini gösterdi.
    Teknik olarakta, Haftalık/Aylık mum kuvvetli bir aşağı gösteriyor. Dikkat etmekte fayda var.
    YT bu riske girmez de, sattığının ne kadarını karşılayabileceksin. Seçim öncesi azalta benzemez gibi geliyor.
    Buradan çıkan nereye gidecek.
    Son düzenleme : sko; 04-07-2019 saat: 13:27.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

4. Sanirsam abd ile yapilan anlasma yavas yavas gun yuzune cikiyor. Simdilik soylem, alacaz ama tehdit oldugu zaman aktif hale getirecegiz deniyor, bence s400 savunucu bir kitle olustu ve bunun gazini almak, alistira alistira.
    Dolarin dusmesinden cikarimim s400leri kullanmayacagiz. Anlik olarak belki de abd lileri bilgilendirecegiz s400 aktif degil diye. Birileri geri vitese coktan takmis bizim yeni haberimiz oluyor.

Beka soylemleri de politikacilarin agzindan dustugune gore bu da durumu teyit eder gibi.

5. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir S-400'lerin teslimatına ilişkin, "Haftaya S-400 faaliyetlerini göreceksiniz" dedi.

https://www.haberler.com/cumhurbaska...209905-haberi/

Aktif hale getirilmeyecek ise bizim sanayiciler de yapardı iki tane uzun orta kalınlıkta boru dikerdik.

6. Tatile falan gitmeyiin
    ben salaklık edip gittim
    Hotel fiyatları 4 katı artış göstermiş
    yiyecek içecek keza 10 katı artmış
    Çadır aldım
    2. El temiz kelepir
    Deniz suyu içip yaşıyorum
    deniz suyu bedava
    Tuzu bedavaya getirdim
    Bünyeyi alıştırdıktan sonra ciddi tok tutuyor
    Sadece sabahtan sabaha hafif bir kahvaltı
    Ne öğlen ne akşam
    deniz tuzu birde ömrü 10 kat uzatıyor
    Birde tatlı suyu içinde bol kurbağa olan dereden içmek
    Mineral bakımından en zengin su kaynağı
    Deneyin farkı görün
    Hücreler kendini onarıyor ve 40 yıl gençleştiriyor
    Ben kendi üzerinde denedim iyi sonuç elde ettim
    Bilim adamları boş boş oturacağıba buna kafa yorsun
    400 yıl yaşamanın sırrı belkide kurbağalı derede olabilir

7. DEMİR:
    *ŞU AN S-400'Ü ALIP DA DOĞU AKDENİZ'DEKİ DENKLEMİ DEĞİŞİTERELİM DİYE BİR PLANIMIZ YOK
    *YAPTIRIMLAR SIR DEĞİL, BİR SÜRE ZORLUĞA YOL AÇABİLİR AMA SONUÇTA SAVUNMA SANAYİİMİZ GÜÇLENECEKTİR-CNN TÜRK
    Yalan mı söylesin yani..
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir S-400'lerin teslimatına ilişkin, "Haftaya S-400 faaliyetlerini göreceksiniz" dedi.

https://www.haberler.com/cumhurbaska...209905-haberi/

Aktif hale getirilmeyecek ise bizim sanayiciler de yapardı iki tane uzun orta kalınlıkta boru dikerdik.
    Öyle bir anlasma olmaz.Hikaye.abd kongresi bunu yemez.trump bizden 100 uçak aldılar es geçin derse belki onemsemezler.Ama s400 olayı bitse nolacakki adam 10 bin tır silah verdi dibimizdeki teröriste . Türkiye mutlaka s400 leri aktif kullanmalı.Bunun parasal hesabı yapılmaz .

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 428/981 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •