Sayfa 523/1001 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Fil ppf yönetim ücretinde bu ay değişiklik olmayacakmış.Bankanın tanınırluğını arttırdığı için böyle karar vermişler.
    Fil bir sure daha idare eder o zaman.

2. Fil 23.21

3.  Alıntı Originally Posted by Soda Yazıyı Oku
    Fil 23.21
    Çıkış zamanı geldi

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben 15 gün kadar önce birer miktar almıştım aslında uzun vadeli borçlanma fonları iyi getirdi, değişken fonlar için geç kalmışım onların pek getirisi olmadı ama dün sattım hepsini, bundan sonra ne yapmalı onu bulamadım bir türlü. PPF fonlar sürekli düşüyor.
    Tekrar orta ve uzun vade borçlanma fonları mı? hisse fonları mı? katılım fonları mı?
    patron hemen Nkolay al ve düşünme sürecinde kayıp yaşama.... karar verdiğinde , durma uygula.
    bonolar 30-60 gün %24.5 mk seviyelerinde , 1 yıl 0 stopaj mevduat %25 seviyelerde, hoşbeş geldin arı wow %24-24.5
    yani her seçenek sıkıştı...
    tacirler ve gedik değişken fonlarını incele....beğenirsen girmeni tavsiye ederim.

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Fil bir sure daha idare eder o zaman.
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Çıkış zamanı geldi
    Hangisi?? 😃😃😃

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Soyle arada satip aldim onlardada tutarsizlik vardi ama bugun yuklu satinca 130 tl fazla kesti maliyetle bugunku deger arasi getiri tutari tutuyor 21168 tl getiri satistan sonra kalan getiri 11623 tl satilan getiri 10035 tl bunun %10 u 1004 tl ama kesinti 1134 tl 130 tl nerden geliyor anlamadim hesabida gunluk yapiyorum
    SQUOTE=admustafa;3577799]Hesaplamalar fon aldığınız günün ve bugünün fiyatı üzerinden mi yapıldı ? Yoksa bankanın size gösterdiği ortalama maliyet hesabı üzerinden mi yapıldı ? Eğer bankanın gösterdiği ortalama maliyet üzerinden hesap yapıyorsanız ve değişik zamanlarda al-sat yaptıysanız böyle tutarsızlık olabilir. İlave kesinti olsa bile stopaj üzerinden olmaz gün içi işlemlerinizde gözükür ne için kesildiği.
    [/QUOTE]

Yaptığınız hesap bankanın gösterdiği ortalama maliyet ve gösterilen kazanç üzerinden hesabınız doğru sonucu vermez. (Satış Fiyatı*Fon Sayısı)-(Alış Fiyatı*Fon Sayısı)=Brüt kazanç*0.10 sizin ödeyeceğiniz stopajı verir. Bu şekilde yapmazsanız hesabınızı yanlış sonuçlar elde edersiniz. Alış fiyatınızı bankanın gösterdiği ortalama fiyattan değil aldığınız tarihteki fiyatı baz alarak yapmalısınız.

7. Okt bilgisi mevcut mu acaba?

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hangisi?? 😃😃😃
    Ücret kesilmemiş halı buysa işi bitmis 24 ve az üstü idare ederdi 23 üstü kotu tâbiki.

Sayfa 523/1001 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •