Sn. Cool alınır mı satilir mı![]()
Topikmi arenami?yoksa bende gladyatör müyüm![]()
Serdar bey,
Sn.göltaş'ın fikirlerini kabul etmesemde, saygım sonsuzdur herkes fikrini söyler, lakin kendi gibi düşünmeyen bir paydaşını yermeyecek, alay etmeyecek, herkes haddini bilecek, burada birşeyler paylaşılıyorsa emek harcanıyor demektir, beğenmesen de saygı duymak zorundasın. Bugün bütün sanayi şirketleri uçmuş da bir tek göltaş düşmüş gibi, hala aynı teraneden laf söylemeye devam ediyor... Ben göltaş'a 80 lira olduğu zamanlarda da ortak oldum lakin stop denen bir şey var baktın seni üzüyor satarsın, başka yerde nasibini ararsın.. Şu an 10 liraya düşen göltaşı konuşuyoruz, elinde uzun süredir taşıyanların haklı isyanına elbette katılıyorum.. Ancak yeni alıcı gelmezse bir hisse nasıl yükselecek, tabiri caizse çamura düşen altın gibi buda elbet değerini bulacaktır. Piyasa şartları kötü olmasaydı, inşaat sektörü durmasaydı bu fiyatlara gelmesi mümkünmüydü, faizler düşmeye piyasa canlanmaya başladığında ilk etkilenecek sektör inşaat sektörü olacaktır.. BU BEDAVA SAYILACAK FİYATLARDAN YATIRIM YAPANIN KAYBETME RISKI %10 İSE KAZANMA ORANI EN AZ %100 OLACAKTIR .. BU RİSK ALINMAZMI.. Geçmiş yazılarımda bende bahsettim sahiplerinin ******** olduğunu, lakin borsaya kote olan şirketlerin kaçının sahibi şerefli, 2 elin parmaklarını geçmez.. Fazla demogojiye de artık gerek yok, bu son karşılık yazısı olsun, Rabbim herkesin de gönlüne göre versin..
Sn.albea34
Bilgi varsa paylaşılmalı
Dususler ve yükselişler olacak
1. Düşüş sebebini bulduk
Patronlar!
Yer İmleri