Sayfa 447/981 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. bu otomotiv sektörü belirsizlikte bekliyor artık satışta durmuş. Yeni ihracat pazarı bulunmazsa zincirleme bir çok sektör ve yan sektör kepenk kapatır. Özellikle gelecek 6 ay avrupa ve dünya piyasası da daralma beklerken damat bey gayet rahat.Gören de en büyük ihracat kalemin apple ıphone zanneder.

2. Senin Niyetin Güzel Olur sa;
    ALLAH seni umduğuna kavuşturur ...

3. Albayrak : Haziran ayı itibarıyla 17 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ilk defa cari fazlanın verildiği bir ay olacak
    İtirafın böylesi!!.. Hayret ki ne hayret!..
    17 yıldır koca ülkeyi kesintisiz zarara sokacaksın sonra bunu gururla açıklayacaksın.
    Pes! diyorum başka da birşey demiyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İtirafın böylesi!!.. Hayret ki ne hayret!..
    17 yıldır koca ülkeyi kesintisiz zarara sokacaksın sonra bunu gururla açıklayacaksın.
    Pes! diyorum başka da birşey demiyorum..
    kime ne anlatıyorsunuz diyorum sadece adamlar zamları güncelleme diye başlıklarla atıyolar =)

5.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Orduyu "PKK/hdp dişimize göredir, Kürdistan için ayaklandığında ezeriz" diye besliyormuşuz emme ABD çok güçlü olduğu için Kürdistan istiyorsa savaşmamalı kabul etmeliymişiz..
    Böyle buyuruyor içimizdeki Zerdüştler ..
    ya birader anladık ulusalcısın da, bari savaş planını da yaz abd ye gidip washingtonu vuracak bir oplanın yoksa ancak saddam gibi sallarsın , gerçek savaşa gelince de gümlersin. ABD yle savaşmayı ne zannediyorsun mehter eşliğinde ok yay savaşı mı. İyi o zaman toplanın yarın da ihracat ta almanyayı gecelim, bu işller böyle he deyince yapılıyorsa.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Koskoca Çiftlik Bank ın CEO'su bir tekne turuna da mı çıkamayacak? Bunun neresi lüks yaşam?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8. damat loading ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Sayfa 447/981 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •