Sayfa 558/981 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi doktor da aynısını söyledi. Yeşil reçete bir ilaç kullanıyorum, dediki:''Bu ilaç halusinasyon görmene sebep olabilir.''

Heç halusinasyon falan gördüğüm yok billah.

Şuan Trump'lan irakı çekiyoz. Hiç sıkıntı yok.
    Trump değil rakı çektiğin Turan abi o, ilâcı bırak bence!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    6 dan da tam dolar alma vaktiydi, verdiler bize gazı. Aldım ertesi gün 6.24 gördüm. Satsana salak. Şimdi hayalini kuruyoruz

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben resmen =)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Düşüşe başladığı tarihi merak ettim.5 yıllık diye de yazdım zaten.2008 krizinden önce görmüş zirveyi.Evet çok ciddi değer kaybetmiş.
    Şöyle 5000 Euro'luk doce almamak için kendimi zor tutuyorum.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Trump değil rakı çektiğin Turan abi o, ilâcı bırak bence!
    Bırakmacem be ya... )))))))))))))))))))))
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    şu an için 5.70 falan kalmadı gibi görünüyor, gerçi ben yine 5.70 dolayı satış fırsatı vereceğini düşünüyorum.. çünkü söylenen her mantık-dışı kötümser senaryonun otomatik alıcısı var algısal düzlemde.. reisin tanımıyla 'alt düzey' bazı pentagon paşaları -yok şöyle yaparız, yok böyle *****zı belleriz' falan diye havlamaya devam edebilir.. unutmamak gereken şudur- havlayan köpek ısırmaz
    bu merkez banka başkanı hikayesi, dolarda kısılıp kalmış olanlar için mucizevi bi fırsat yarattı 5.70'li fiyatlar dolar satmak için köprüden önceki son çıkış

hala s400 hikayesinden medet umanlar var, o iş füzeler gelene kadardı kardeşim.. geldikten sonra yok sanction yok tehdit yok şöyle yaparım falan bunların bi önemi kalmadı.. gelene kadar önem taşıyordu bu tür havlamalar, geldikten sonra bi önemi yok..

s400 geldi, sonra pentagon (eski) sadık tetikçisi türkiye'yi cezalandırdı- bununla ne elde edecek ? sadece daha da bağımsızlaşır türkiye, daha da uzaklaşır batılı müttefiklerinden.. amerikan çıkarları açısından hangi getirisi olur bunun ?? geçin bu mavalları, dolar spekülasyonunun hayatta kalma ihtimali yok artık

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ak parti/muş: Mb başkanının görevden alınması hukuksuz değildir
    Ya evet evet hukuksuz değil deyince hukuka uygun olmuş oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by karakemal Yazıyı Oku
    bu merkez banka başkanı hikayesi, dolarda kısılıp kalmış olanlar için mucizevi bi fırsat yarattı 5.70'li fiyatlar dolar satmak için köprüden önceki son çıkış

hala s400 hikayesinden medet umanlar var, o iş füzeler gelene kadardı kardeşim.. Geldikten sonra yok sanction yok tehdit yok şöyle yaparım falan bunların bi önemi kalmadı.. Gelene kadar önem taşıyordu bu tür havlamalar, geldikten sonra bi önemi yok..

S400 geldi, sonra pentagon (eski) sadık tetikçisi türkiye'yi cezalandırdı- bununla ne elde edecek ? Sadece daha da bağımsızlaşır türkiye, daha da uzaklaşır batılı müttefiklerinden.. Amerikan çıkarları açısından hangi getirisi olur bunun ?? Geçin bu mavalları, dolar spekülasyonunun hayatta kalma ihtimali yok artık
    [sıze=7]AYNEN KATILIYORUM[/sıze]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    yav he deyin geçsin gitsin yaw...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 558/981 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •