Sayfa 7/36 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 287 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Uzun vadede büyük hayalleri olan acemi yatırımcı...

ASELİŞ hepimiz senin alacağın evi merakla bekliyoruz. çok güzel gidiyor. Rabbim nazarlardan saklasın.

Hemde portföy durumu paylaşması güzel oluyor. Teşvik edici

Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mf2hd Yazıyı Oku
    ASELİŞ hepimiz senin alacağın evi merakla bekliyoruz. çok güzel gidiyor. Rabbim nazarlardan saklasın.
    Sabır acı meyvesi tatlıdır derler. En güzel evi alacak biz de yolumuz düşerse o taraflara hayırlı olsun çayını içecez inşallah. Başladığından az kaldı.
    ""Koyun verdi kuzu verdi süt verdi, Yemek verdi ekmek verdi et verdi,Kazma ile döğmeyince kıt verdi...
    Benim sadık yârim kara topraktır" Koca Veysel

4. Teşekkür ederim arkadaşlar ev almak aslında sabrımı test etmek için bir hedefti ancak geçen 4 yılda anladım ki mühim olan elindekini bu camiada kaybetmemek çok şükür tüm olumsuzluklara rağmen kazancımdan memnunum bir kaç kez ihtiyaçtan dolayı portföyümü azalttım yoksa daha da güzel kazancım olabilirdi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ASELİŞ Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim arkadaşlar ev almak aslında sabrımı test etmek için bir hedefti ancak geçen 4 yılda anladım ki mühim olan elindekini bu camiada kaybetmemek çok şükür tüm olumsuzluklara rağmen kazancımdan memnunum bir kaç kez ihtiyaçtan dolayı portföyümü azalttım yoksa daha da güzel kazancım olabilirdi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayrini, bereketini gor Aselis'im, UV li yatirimcim,

Diyorum ki icimden, senin portfoye Bandirma'dan yaprak sarma getirip, Karabuk'un komuruyle pisirip, uzerine de Silifke'nin sarimsakli yogurdunan biraz eklesek mi...Ama tercih ve keyif sizin tabii ki.

Saglicakla kalin,

freesky

6.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Hayrini, bereketini gor Aselis'im, UV li yatirimcim,

Diyorum ki icimden, senin portfoye Bandirma'dan yaprak sarma getirip, Karabuk'un komuruyle pisirip, uzerine de Silifke'nin sarimsakli yogurdunan biraz eklesek mi...Ama tercih ve keyif sizin tabii ki.

Saglicakla kalin,

freesky
    Hocam hiç değişmemişsin 4 yıl öncede böyleydin [emoji5]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by ASELİŞ Yazıyı Oku
    Hocam hiç değişmemişsin 4 yıl öncede böyleydin [emoji5]

Aselis'im, Adamim, Cigerparem,

Beni bir tek sen anladin, sen de yanlis anladin. 4 sene once bu kagitlar yoktu ki bende. Bunlari son 1 ay icerisinde aldim. Hatta komurleri realize ettim, sonra bidaha aldim icimdeki 8. hissi dinleyerek.

Bence sen bidaha oku mesajimi, sakin kafayla, cay esliginde...

Vesselam,

freesky

8.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Aselis'im, Adamim, Cigerparem,

Beni bir tek sen anladin, sen de yanlis anladin. 4 sene once bu kagitlar yoktu ki bende. Bunlari son 1 ay icerisinde aldim. Hatta komurleri realize ettim, sonra bidaha aldim icimdeki 8. hissi dinleyerek.

Bence sen bidaha oku mesajimi, sakin kafayla, cay esliginde...

Vesselam,

freesky
    Değişmemişsin derken nüktedan tutumuna vurgu yaptım hocam[emoji5]

Sayfa 7/36 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz