Sayfa 609/981 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Viopta kaldıraç seçilmez dolar için 10x
    Secilir. Ornegin 12 bin tl teminat hesabinizla 4 kontrat alirsaniz (4bin dolar veya 24 bin tl) kaldiraciniz 1:2 olur. 2 kontrat alirsaniz fiziki gibi 1:1 olur

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Piyasanın durumunu anlamak için
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bu kestane ,ceviz işine girenler holding gibi oldu. Gidip baksan dayıda tapu kolleksiyonu vardır.
    Dairenin özellikleri derken ; 10 katlı binada, merkezi doğalgaz ısıtma, merkezi sıcak su, 2 katlı kapalı otopark, açık mutfaklı, 93 metrekare net kullanımlı, tek banyolu, tek balkonlu, 4 yaşında . Yeri ise İzmirliler bilirler ; Yeşilova Altındağ kartal durağında. Bu bölge 50 kat imar planlı olmuş. Komple dönüşen bir bölge. Ulaşım olarak merkezi sayılır. Hastanelere yakın felan. Şu anda etrafta yapılan marka binalarda ( nest, nüans, folkart vb.) 425 den başlıyor 2+1 ler.

3. S400 ler malatyaya indi haberleri geliyor

4. Daha çoğunu yazmadım. Akşam emmim aradı beni. Kafasına tapu , para, harç işleri takılmış. Ben belediyeden rayiç değer belgesini aldım, sen yarın parayı benim hesabıma eft yapacan, cebine de Binde 30 dan en az 9000 tl. para koy dedim. Adam demez mi '' kardeş, ben adadayım ( kuşadasıymış) bu işi pazartesi yapsak ''. Yahu hani senin cebinde yemek parası kalmadıydı. Ayrıca ilerden otobüse bineceğini söyledin amma , passata bindiğini gördüm dedim. Yani adam tam esnaf pazarlığıyla ikna etmiş beni. Neyse hayrını görsün. Sonuçta zorlama yok ya.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    S400 ler malatyaya indi haberleri geliyor
    S400 parçaları ve Rus uzmankarı taşıyan uçakların Malatya ve Ankara'ya indiğini söylüyor Rus medyası

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ödemişli köylü emmi bugün benim daireye talip oldu. Üzerine eski lekeli bir tşört , ayağına lastik ayakkabı giymişti. Kendine acındırdı, '' Yeğen bizi hor görme, gerçek alınteri bizimki, helal kazanç bu para. Sen daireye 380 istiyon emme , ben kestaneyi toptancıya 8 liradan sattım, siz burada kaça yediniz. Şimdi, sen burayı bana 350 ye verki, şu kambur sırtım bir rahat görsün '' diye pazarlık yaptı. Bende kabul ettim. Bir yıldır 380 e satamadım ve pazarlığa giren olmadı.

Şimdi bir hesap yaptım. 4 yıl önce sıfır aldığım parayı faize koysaydım 378 bin oluyormuş. Dolar olarak 78 bin dolara mal olan daire şimdi 61 bin dolara gitti. Bakalım tam 24 faizi yakalayabilecekmiyim.
    Biz de bir arazi satışı için el sıkıştık, yarın tapuya gidilecek.
    Tarla ekilse mevduatın 7 de 1 kadar para getiriyor, kiraya verilse mevduatın 20 de 1 i kadar .
    Bu tarla ülkenin en baba ovalarından birinde , verim efsane ama gerçekler böyle.

5 -6 yıl öncesine göre dolar bazlı yarı fiyatına veriyoruz. Mutluyuz.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bence bunlar s400 u alacak.ekonomi zaten iyi değil...farketmez ..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Gunaydinnnn))

8. nur içinde yat güzel kardeşim...

Sayfa 609/981 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •