Dairenin özellikleri derken ; 10 katlý binada, merkezi doðalgaz ýsýtma, merkezi sýcak su, 2 katlý kapalý otopark, açýk mutfaklý, 93 metrekare net kullanýmlý, tek banyolu, tek balkonlu, 4 yaþýnda . Yeri ise Ýzmirliler bilirler ; Yeþilova Altýndað kartal duraðýnda. Bu bölge 50 kat imar planlý olmuþ. Komple dönüþen bir bölge. Ulaþým olarak merkezi sayýlýr. Hastanelere yakýn felan. Þu anda etrafta yapýlan marka binalarda ( nest, nüans, folkart vb.) 425 den baþlýyor 2+1 ler.
S400 ler malatyaya indi haberleri geliyor
Daha çoðunu yazmadým. Akþam emmim aradý beni. Kafasýna tapu , para, harç iþleri takýlmýþ. Ben belediyeden rayiç deðer belgesini aldým, sen yarýn parayý benim hesabýma eft yapacan, cebine de Binde 30 dan en az 9000 tl. para koy dedim. Adam demez mi '' kardeþ, ben adadayým ( kuþadasýymýþ) bu iþi pazartesi yapsak ''. Yahu hani senin cebinde yemek parasý kalmadýydý. Ayrýca ilerden otobüse bineceðini söyledin amma , passata bindiðini gördüm dedim. Yani adam tam esnaf pazarlýðýyla ikna etmiþ beni. Neyse hayrýný görsün. Sonuçta zorlama yok ya.
Biz de bir arazi satýþý için el sýkýþtýk, yarýn tapuya gidilecek.
Tarla ekilse mevduatýn 7 de 1 kadar para getiriyor, kiraya verilse mevduatýn 20 de 1 i kadar .
Bu tarla ülkenin en baba ovalarýndan birinde , verim efsane ama gerçekler böyle.
5 -6 yýl öncesine göre dolar bazlý yarý fiyatýna veriyoruz. Mutluyuz.![]()
Yer Ýmleri