Sayfa 630/981 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Bu milletin elinde tuttuğu 185 milyar dolar olayını anlamıyorum...Halkın % 60'ı açlık sınırının altında yaşıyo...%30 da normal yaşıyo desek ,bu dolarlar kimin..??? kim kaç para biriktirmişte dolar almış...burada yazı yazanların hepsinin mal varlığını toplasan 500 bin dolar etmez ...Bende daha fazlası var diyen olabilir tabiki,o zamanda burada ne işin var arkadaş ..??? diyebiliriz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ya patronun kimse daha akıllı trolunuz yok mu ya bu mesnetsiz temelsiz iddialarınla bizi mi kekleyeceksin ? daha dün iktidar 2023 hedeflerini eski hedeflerinin yarısına indirdi.Ayrıca haziranda ek 320 bin işsiz yazdınız.Bunlar sana iyi haber gibi mi geliyor.2023e kadar dayanın burda eşşek gibi anıracağım lan.
    bunlar aynı trol takımı..Biri gidip biri geliyor.Hakaret yeme pahasına yapıyorlar bunu.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Gelene geçene veriyorlar DOLARES leri.FED açık açık ilan etmiş,yeni vergi kanunu hazırlanmış.4 SENE daha seçim yok.Büyük sermaye tımarlanmış..Guney sınırları stabilize olmuş,KIBRIS da petrol,gaza çökmüş bir T.C
    Gaza gelip az kalsın "ZENGİN OLDUUUK" diye bağıracaktım.
    Yapmayın böyle şakalar ya.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    https://www.haberler.com/son-dakika-...234975-haberi/

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rusya'dan alınan S-400lerle ilgili yaptığı açıklamada, S-400ler Türkiyenin milli güvenliği ile ilgili bir ihtiyaçtır. S-400 konusunda CHP'den milli bir duruş göremiyoruz. ABD'nin tezlerini izah etmeye çalışıyorlar. dedi.

Ne kadar konuştular şu s400'ü.
    Alınsın olsun bitsin ne olacaksa.
    Bu gün Esenboğadan saat 11 civarı kalkan büyük bir askeri uçak gördüm. Belki s400 geldi...

5. Investing.com - Gold prices turned around and traded lower after inflation and labor data released on Thursday were stronger than expected, dampening expectations for aggressive policy easing from the Federal Reserve.

Onstaki satisin sebebi enflasyon ve is gucunun yukek gelmesi ve "agresif politika genisleme" beklentisinin azalmasi.

Agresif easing 50 bp mi oluyor? Tahminler 25 e mi gelmis demek bu? Yoksa faiz disi baska yollar mi? Usd try de fazla tepki olmadi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Gelene geçene veriyorlar DOLARES leri.FED açık açık ilan etmiş,yeni vergi kanunu hazırlanmış.4 SENE daha seçim yok.Büyük sermaye tımarlanmış..Guney sınırları stabilize olmuş,KIBRIS da petrol,gaza çökmüş bir T.C

Burdan betonlamayalım da nerden betonlayalım.Hem düşüşten hem nemadan fayda.Ballı kaymak.
    İlk paragraf güzeldi, aha bi trol geldi diye sevindim ama ikinci paragrafta su koyuverdin be birader.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    Amerikan dolarına yatırım yapmak için harika bir yer.. ))

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Çok canım sıkılıyor, bize bi trol göndersinler yav, parası neyse veririz.

Sayfa 630/981 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •