-
Malum bașlıkta usd için feveran șeklinde yazılar yazilmaya bașlanmıș. Geçen seneden beri usd 7,20 TL den beri ky cıyı panikletip 7.20 den 7 den 6.50 den 6 TL den usd 10TL olacak 12 TL olacak diye aldiranlarin artik eskisi gibi gerek yazilari gerek videolerinda azalma yada hiç ortada trollük yapamadığı așikar. Üzerine günlük %24 TL TL faizi usd tașimanin ne deneli ağır bir yük olduğunu gōsteriyor. Fed ise tamamen güvercin. Faiz artirim süreci diyor bazilari yahi o iș 2012 de Bernanke ile bașladı, bilmiyorsaniz soyleyeyim șimdi tarih 2019 Temmuz fed bu sürede yani 7 yilda tam 10kez faiz artirdi yani usd i 7.20 TL de alirken dolari zirvede en tepede en sert hali ile aldınız. O zaman SELKA almayin zirvede elinize almayin usd i, yapmayin nikah kiyarsiniz bist 84000 onu alin dedikçe alay etmenin, afaroz edilmelinin alasini yasamistim. Hatta yemin edip o bașlikta gayri yazmam demiștim. Ucuz ne ise onu alin bankalar bedava dememe rağmen malum bașliktakiler herseyi zirveds birbirine gaz vererek avuçladiklari için SELKA bankalarda magma ya kadar gōmülmüș kolay değil akil sağliğini kaybemiș diye yazilar okumustum. Kusura bakmayin simdi yazma zamani benim. %24 faizden oldunuz, 1 yil vade gitti usd i ise ortalama 6.50 TL ile en sert ve zirvedeki hali ile elinize aldiniz. Ne diyeyim. Herșey zirvede iken almayı seven bir ky profilj var bu and ülkede. Burada yazdiklarim geyik değil en son nisan ayinda usd 6.15 TL iken kanit olsun diye Turkiyede kriz nasil kopar nasil kopmaz diye bir videom vardi lutfen onu izleyin arzu edenler icin linkini verebilir. Ukalalik edeceginize tecrubeye saygi duymak gerekirdir. İște deve iște hendek usd ı zirvede avuçladiniz kendi düșen ağlamaz. Ben magmadan marsa gittim, siz magmayi delip çekirdeğe indiniz.. Ha bir klasik son olan Selka cümlesi "Bol Kazançlar" dilerim. Bu kafa ile çok zor ama, ne yapalim birileri kazanirken diğerlerinin birbirinkn gazi ile zarar etmesi gerekir. Siz Devam edin bu sene usd 12 TL olucak.
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri