Gene ky ye mali verdiler.Bir takasta is bankasi ve ziraat takasi artiyorsa gecmis olsun .Kimin aldigini soylemeye gerek yok sanirim
Gene ky ye mali verdiler.Bir takasta is bankasi ve ziraat takasi artiyorsa gecmis olsun .Kimin aldigini soylemeye gerek yok sanirim
Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani.
deras operasyonun da emeği geçenlerin tek tek gotunu eşşek sksin
lan tepkiye geldik dönücün diye göt
hani 50 yi geçip benim zararı verirsen belki affederim .
opersayon demem ilk gün tamamen planlı programlı 27 düşmesi geri çıkıyor gibi yapması
elindeki ve fake hesapları boşaltmaları idi
yoksa ben inanın bu hissenin ne halka açıldığını biliyordum böyle bir hissenin varlığından haberim vardı
ben çok düşmüş diye geldiysem sürü psikoljisi ile çok kişi gelmiştir
neymiş tepki ;bana gelmiyor ozgyo da temiz 1 tekliğimi yedi onuda 2 civarı aldım 1.8 lere zor satmıştım
la oda özderici idi dericiler derimi yüzüyor varmı böyle bir şey yav
![]()
Hah işte bende bunu analtmaya çalisiyordum.Bu hisseyi geri dönecek tepkisiyle ky alıyor global meksadan aldıklarini bosaltiyor.Yani al gulum ver gulun yaparak hissenin fiyatini dusureren meksa ve global fiyati ucuzlamis diye atlayan ky ye mali cakiyor.İs bankasi ziraat halkbankası yuzde 20 hisseyi almış bile.Çok fırıldak dönüyor bu hissede aman dikkat diyorum.Al -sat-tut tavsiyesi değildir.Sahtekarin kim olduğunu biliyorsunuz !
Yer İmleri