ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
fabrikada sýkýntý birtek tribün ve can çalýþmýyor onunda
salý çarþamba start verilir poziyonaa geleceðini duydum
dün kükürt gemisi geldi bu gün yarýn can sevkiyat gemisi geleceðini öðrendim
3.ceðreðin 2. gemisi olacak nasýl bir stoðumuz varsa her talebi karþýlýyoruz
bi kaç dap anlaþmasý olduðu söyleniyor lakin beyefendi söylemiyor
kamyonlar ile her gün sürekli gübre çýkýþý devam ediyor yurt içide tüketim mevcut
beyefendi elinde sopa ile bandýrma da caný devreye sokmak fabrikada yatýyormuþ
talep aþýrý fazla spariþlere yetiþmek zor umarým stok bitmez
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Her hangi bir birimde öyle aman aman bir aksaklýk olsa kapa bildirim olur, olacak öyle ufak tefek aksaklýklar........
geçmiþte erbos hissesi almýþtým...o vakit topikteki bir dostumuz daha bilanço gelmeden cirolarý topikte paylaþmýþ idi..tabi bunu içerideki bir dostunun yardýmlarý ile yapmýþ idi...çok ilginç bir durum ortaya çýkmýþtý..sonradan da bu bilgiyi birileri sosyal medyadan dile getirince kafasý aðrýmasýn diye verdiði bilgileri zar zor sildirmiþ idik...
mr mrs dostum sen de bandýrmalý olduðuna göre bu tür bilgilere eriþme imkanýn olabilir diye düþünüyorum...gerçi senin gemi hesabý da iyidir ama bir de muhasebe gibi bir yerden alabileceðin rakamlar daha da güzel olur..tabi bunu gerekirse buradan deðil de benim ile de özelden paylaþabilirsin...![]()
bizim ile çok özel kalmasý kaydýyla bu tür bilgiler paylaþan dostlar da oluyor...sýr saklamasýný da biliyoruz..![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
varsa tahtada spek hem pinti hemde malýn teki...........
ceyrek- ceyrek yurt -içi dýþý ayýrmaya gerek yok gecen sene satýlan toplam can 60.ooo ton yarýsý iade
bu sene can þu daha 7.ayda 2**.ooo ton larda ton 150 usd civarý
daha önce canýmýz yoktu
gecen yýl 3ve 4. ceyreklerde 2019 ocak ayýna kadar hiçbir ceþit ürün üretilmedi
satýlan ürün ise komik rakamlardý
senin o dediðin rakamlara bandýrmada aða dýþýnda en fazla ulaþan 2 kiþi vardýr
keþke ulaþa bilsek pozisyon alsak
lakin benim görsel ve parmak hesabý iyidir 460 lardan buyana yanýltmadý
para baðlamama raðmen iyi kötü ne varsa inanýn topikte yazýyorum
firma ne durumda ise bir bir anlatýyorum
çalýþan birisi benim kadar bigi sahibi olamaz