
Originally Posted by
3c1a
Atakan bey tum sinyalleri buyuktur kucuktur ile urettiginizi farz ediyorum. Matriks sistem duzenleme icerisindeki "SAT" bolumune yazdiginiz kodu aynen "ACIGA SAT" bolumune ekleyip flate gecemesini istediginiz zaman icin flat=1 sonucu ürettiriniz. Diyelim ki "ACIGA SAT" bolumundeki satis icin sinyaliniz, yani son satriniz "sat" olsun. "ACIGA SAT" bolumununun son satirina "sat and flat=0" yazarsaniz flat kalmasini istediginiz bolgede flat sartlari ortadan kalkana kadar yukardaki gibi donguye girip tekrar tekrar satmayacaktir. Flat sartlarini stabil olarak uretebilmek icin AL, SAT ve FLAT kodlarini tek bir kodda birlestirip tum bolumlere kopyalamaniz gerekecektir.
Istediginiz bu yapiyi iDeal de olusturmak cok daha kolay olurdu. Matrikste yapilabilecekler cok sinirli ve kafamizdaki senaryoyu hayata gecirmek icin cesit turlu taklalar atmak gerekiyor.
Eski forumu okurken gordum, 2015 senesinde Matriks IQ cikacak deniliyormus. 4 sene oldu hala cikacak! Matriks IQ yu cok kisa test etme sansim oldu. Soylendigi gibi C# olarak sistem olusturabilecek. Mevcut Matriksten => IQ versiyonuna gecisin Ideale gecisten daha kolay olmayacagini soyleyebilirim.
Sistemciler icin iDealin halihazirda sundugu olanaklar Matriksin cok cok otesinde.
demosunu incelediyseniz nasıl birşey biraz bilgi verebilirmisiniz. İdealle olan farkları neler ideal gibi tonlarca hazır metotlar varmı yoksa herşeyi biz tek tekmı tanımlayacağız izlenimleriniz neler?
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri