Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Türkiyede Ülkücü bir iktidara acilen ihtiyaç var. Ortadoğu bataklığını terkedip, ortaasyaya bakmalı. Ortadoğu kaynakları tükenmiş, artık radikal İslami akımlar dışında ihraç edecek birşeyi kalmamış, bitmiş bir bölge.

Hindistan ve Rusya'nın yumuşak karnı, radikal İslami akımlar. Bunlarla uyumlu, Ülkücü ama laik bir anlayışa ihtiyaç var. Uygur meselesi sebebiyle Çin'le anlaşamayız.

Abd,Rusya,Hindistan ve AB'nin Türkiyeden beklentisi budur.
    Ülkücü parti iktidarın tüm icraatlarına kayıtsız şartsız destek veriyor zaten.Iktidar olmasına gerek var mı?
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Ülkücü parti iktidarın tüm icraatlarına kayıtsız şartsız destek veriyor zaten.Iktidar olmasına gerek var mı?
    Akp,Hdp ile çözüm sürecini yürüttü. İstanbul,Ankara,İzmir,Adana,Mersin'den otobüslerle Hdp'ye destek veren gençler,Diyarbakır'a ve güneydoğu şehirlerine gönderildiler.

Hendekler kazıldı, şehirlerin içinde pkklılar trafik kontrolü yapıp kimlik sordular.

Cumhur ittifakı bu şartlarda kuruldu. Sonrasını biliyoruz. Şehir şavaşları yaşandı orada.

Akp içinde Mhp ile ittifakın, Akp'ye kaybettirdiğini gören çok sayıda stratejist var.

Başkanlık Sistemi ve %51'i getiren Bahçeli'dir. Akpliler tuzağa düştüklerini yeni farkediyorlar.

Sadece Cemal Enginyurt'un seçimler öncesi, seçimler sırasında ve sonrasındaki konuşmalarını tarayın, söyledikleri yenilir yutulur değil. Bahçelinin bilgisi olmadan konuşamaz.

3. Bu arada ben Ülkücü değilim...Particilik yapmıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Nerede yanlış yapıldı?

İnönü'nün hatıralarına başladım bugün...

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Nerede yanlış yapıldı?

İnönü'nün hatıralarına başladım bugün...
    Partici değilim...Her zaman İnönücüyüm... Ruhu Şad olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu arada ben Ülkücü değilim...Particilik yapmıyorum.
    Doğru söylüyor, arkadaşın AKP'li ateist olduğunu teyit ederim.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Doğru söylüyor, arkadaşın AKP'li ateist olduğunu teyit ederim.
    Dinsiz olduğumu yazdım ama ateist olduğumu hiç yazmadım. Sen okuduklarını anlayamıyorsun. Ateist,Allaha inanmaz. Ben inanırım.

Deist, Allaha inanır, dinlere inanmaz. Ben deist de değilim. Çünkü; kutsallık olduğuna inanıyorum. Kutsallık, tüm dinlerin içinde olduğu gibi sanatın da içinde vardır. ''İlham'' kutsaldır. Demek ki kutsallık iddia eden metinlerin içinde de kutsallık vardır.

Kutsallık, her yerde üstü örtülü ve dağılmış bir vaziyettedir. Arayıp,bulmak icapeder. Dünyanın en zor işidir. Önce kutsal metinlerin asıl kaynaklarını bulacaksın.

Mesela Kuran'da ''ayıpladığı şey insanın başına gelecektir'' ayeti ya da sözü bana göre kutsaldır. Hangi ayet hangi sure bilmem, umurumda da değil.

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Dinsiz olduğumu yazdım ama ateist olduğumu hiç yazmadım. Sen okuduklarını anlayamıyorsun. Ateist,Allaha inanmaz. Ben inanırım.

Deist, Allaha inanır, dinlere inanmaz. Ben deist de değilim. Çünkü; kutsallık olduğuna inanıyorum. Kutsallık, tüm dinlerin içinde olduğu gibi sanatın da içinde vardır. ''İlham'' kutsaldır. Demek ki kutsallık iddia eden metinlerin içinde de kutsallık vardır.

Kutsallık, her yerde üstü örtülü ve dağılmış bir vaziyettedir. Arayıp,bulmak icapeder. Dünyanın en zor işidir. Önce kutsal metinlerin asıl kaynaklarını bulacaksın.

Mesela Kuran'da ''ayıpladığı şey insanın başına gelecektir'' ayeti ya da sözü bana göre kutsaldır. Hangi ayet hangi sure bilmem, umurumda da değil.
    Bilmiyorum aklımda öyle kalmış, nihayetinde müslüman değilsin. Bu kadarını yazsaydın yeterdi, lafı uzatmışsın. Ben bilime inanan biriyim, benim için bilim dışı herşey aynı sınıftandır.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •