Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Forumlarda, facebookta, bugün PKK terörü bitse, bir þekilde anlaþýlsa, barýþ gelse, bundan mutlu olmayacak, yazacaklarý kaynak ellerinden alýnacak, temasýz kalacak bir çok kiþi var.
Akp,Hdp ile çözüm sürecini yürüttü. Ýstanbul,Ankara,Ýzmir,Adana,Mersin'den otobüslerle Hdp'ye destek veren gençler,Diyarbakýr'a ve güneydoðu þehirlerine gönderildiler.
Hendekler kazýldý, þehirlerin içinde pkklýlar trafik kontrolü yapýp kimlik sordular.
Cumhur ittifaký bu þartlarda kuruldu. Sonrasýný biliyoruz. Þehir þavaþlarý yaþandý orada.
Akp içinde Mhp ile ittifakýn, Akp'ye kaybettirdiðini gören çok sayýda stratejist var.
Baþkanlýk Sistemi ve %51'i getiren Bahçeli'dir. Akpliler tuzaða düþtüklerini yeni farkediyorlar.
Sadece Cemal Enginyurt'un seçimler öncesi, seçimler sýrasýnda ve sonrasýndaki konuþmalarýný tarayýn, söyledikleri yenilir yutulur deðil. Bahçelinin bilgisi olmadan konuþamaz.
Çok haksýzlýk ediyorsunuz. Adam namaz kýlmýyor. Cuma namazý da kýlmaz.Milliyetçi görünümlü kökten islamcý.
Mhp genel merkezinde bir mescit yapýlmýþtý. Orada namaz kýldýran bir imam vardý. Bir müddet namaz kýldýrdý. Sonra ''3 defa cuma namazýna gelmeyenin eli sýkýlmaz'' diye cemaate bir laf etti. Güya Bahçeli'yi eleþtirdi.
Bunu Bahçeli duymuþ. Çaðýrýn demiþ, imam gelmiþ, Bahçeli elini uzatmýþ, imam Bahçeli'nin elini sýkmayý býrakýn öpmeye kalkmýþ.
Bahçeli, ''hani 3 defa cuma namazý kýlmayanýn eli sýkýlmazdý'' demiþ.
Ýmamý attýrmýþ dýþarý.
Tabi burada namaz kýlýp, kýlmamak deðil, bunu kameralarýn önünde kullanmak, siyasete alet etmek kötüdür.
Bu arada ben Ülkücü deðilim...Particilik yapmýyorum.
Benim anekdot seviyesinde bir takibim yok...Yakýnlýðým da.
Sadece MHP ni eylem söylem vs olarak takip ediyorum.
Milliyetçi olma iddiasýndaki bir partinin "ümmetçi" bir parti ile bu seviyede seviþmesi, bu kadar desteklenmesi, iktidarýnýn alkýþlanmasý bana son derece temelsiz, mantýksýz geliyor...
Nerede yanlýþ yapýldý?
Ýnönü'nün hatýralarýna baþladým bugün...
Evet haklýsýnýz. Ýttifakýn kýrýlacaðý yer tam da burasýdýr.Milliyetçi olma iddiasýndaki bir partinin "ümmetçi" bir parti ile bu seviyede seviþmesi, bu kadar desteklenmesi, iktidarýnýn alkýþlanmasý bana son derece temelsiz, mantýksýz geliyor...
Yer Ýmleri