Dün memleketim konyadaki trafik kazasinda 2 arac çarpıştı ve kurtulan yok. Hanım bugun araba olayini tekrar gündeme getirdi.. euro ncap carpisma testlerini inceledim.kimi araca daha dusuk hizlarda kimi araclarda az da olsa yuksek hızda test yapılmış(69 km/saat).. sizce 120 km hizla 2 arac çarpışsa bu arac volvo cip opel grandlanx (mertin arabası ) benimki de citoren elyesse farkeder mi illaki eder diyeceksiniz ancak bu testler düşük hizda oluyo yüksek hizdada kaportalar saglammidir?
Farkeder güvenlik ekipmanları farklı ve bu ekipmanlar çarpışmanın şiddetini azaltacak derecede önemli bence. Onun dışında sizinde dikkat etmeniz gereken durumlar mevcut emniyet kemeri ve sabitlenmiş eşya gibi. Sabitlememiş eşyalar kaza anında ölümcül sonuçlara neden olabilir.
Ayrıca Euro NCAP'tan ziyade daha zorlu olan USA IIHS testlerinde top safety pick+ puanı alan araçlar daha güvenilir geliyor bana. Aracımı alırken bu puanı da göz önünde bulundurdum. Bu testler ne kadar güvenilir bilmem ama biraz daha rahatlatıyor en azından.
Yeni nesil ve güvenliği ön planda tutan markalarda kaporta kağıt gibi hatta fiberglas gibi bir şey
Motoru 2 kulakçık tutuyor
Amaç çarpışma anında motoru yere bırakmak
Kaporta kağıt gibi amaç darbenin şiddetini oradan alıp sönümlendirmek
Asıl güvenlik kafesi yolcu kabini
O yüzden hep şaşırırlar Toros Volvoya vurmuş volvoda daha çok hasar derler
Halbuki volvo darbeyi emmiş kabini korumuş
Torostaki kütük gibi ön camdan uçmuş
Güvenlik teslerindede ncap önemli olsada ıhhs daha ayrıntılıdır
Ama her durumda önerim tüplü 2. el Duster'dır😄
Yer İmleri