Alıntı Originally Posted by mavıbeyez Yazıyı Oku
sn.ersoydelta mohıkan ve jas ustalarda bu yıl ıcınde pıyasada sert bır düzeltme bekledıklerını yazmışlardı. sn.mohıkan bunun en gec hazırana kadar olacağını yazarken sn.jas ise bunun ekım ayı ıcınde olmasını bekledıgını yazmıştı. sızınde bu yönde orta ve uzun vade calısmalarınız olduğu ıcın musadenızde bırkac soru sormak ıstıyorum.. bırıncısı kafanızda pıyasanın donusuyle ılgılı bır tarıh varmı...ıkıncı olarak sn. mohıkan bunun şelale şeklınde olacağını yazmıştı sızde oylemı düşünüyorsunuz yoksa dıp ve zırvelerın gıderek dustugu bır trend mı bekliyorsunuz...uçuncu olarakta kafanızda o sevıyeyı kırdığında bu teorıyı veya tezı gecersız kılacak bır endeks dırenç sevıyesı varmıdır..bılıyorum bıraz fazla oldu ama bu aralar sıtede günlük ve kısa vade dışında orta ve uzun vade pek calısma olmadığı ıcın bunları soruyorum sımdıden teşekkür ederım...
 Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
Sanırım
zirve kırılınca bütün sayımlar çöp olur diyordu sn Mohikan

bu arada sn ECOFİN i de gelen bilançoları gördükçe tebrik etmek gerekiyor

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
Hedef 110.000 diyorum, tahmini zirve beklentim seneye Mart-Temmuz arası.

Artık 5. dalgada olduğumuz kesinleşti, 2013 yılına kadar olan yükseliş 3. dalgaydı,
3 yıldan uzun süren bir dalgalanma ile 4 bitti ve 5 başladı, başlangıç yerini 71.700 mü kabul edeceğiz gibi detay tartışma yapılabilir,
ama bence artık bunun üstüne kabaca 40.000 puan koyup 110.000 hedef buluyorum.

Sayın Jas 100.000'i geçmediğimiz bir senaryoyu çizmişti,
Mohikan abi sayımları güncellediğinde 130-140 binlere giden bir dalga hesabı yapabilir, daha önce böyle bir notu vardı sanırım.
 Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
mohikan usta haklı çıkacak az kaldı gün sayıyor endeks yükselmeler sahte yol yukarda var ve bu zamanı kullanıp yukarıyı alacaklar mı yoksa basacaklar mı onu vatandaşın ALICI olmaması belirliyor unutmayalım ki hesabını sayfamda yaptım günlük milyonlarca TL faiz zararları var ellerinde mal tuttukça büyükler bu kadar faiz zararını bize para kazandırmak için ETMEZ!!

XU100_TL_LINEER_294günsüren_DİP:

http://i.hizliresim.com/P0Vz6Q.png
Aslında hepsi için yeni sayımlarım var.

Dolar-TL, hatta Major bütün pariteler için sayımlar var ama bu pespaye ortamda içimden paylaşmak falan gelmiyor.

jas dostum mesaj atmış, kapalı bir grup oluşturalım falan diye.

STAH abimiz böyle bir grup kurmuş diye duydum.

Bu konuda girişimde bulunacak arkadaşlar varsa ben hazırım.