Sayfa 130/217 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon
Arama sonucu : 1734 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    vücut senin ama intihar da yasak
    sigorta gerçekten gerekli ve zorunlu olmalı
    bir an için maddi durumun iyi olmadığını ve sigortasız olduğunu düşünürsek
    Allah korusun sürünürsün
    Ne intiharı, lafı alakasız yönlere çekme.
    Gerektiğinde özel hastanede tedavi olurum. Veya devlet hastanesinde "ücretli" tedavi olurum. Gerekmediğinde de param cebimde kalır.
    Zorunlu GSS pirimini ödememin tek sebebi, devletin bir gün malıma mülküme haciz koymasını önlemektir.
    Allah vatandaşı sizin gibi dayatmacı zorba zihniyetten korusun, sağlık bir şekilde halledilir.
    Prim ödemediği için parası cebinde kalan adam, o parayla en kral hastanede tedavi olur.
    Sen yeter ki elini cebimden çek!
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Rizeden koyu Ecevitçi çıkmış, bak sen şu işe. Gözümle Ecevite oy bastığını görsem yine inanmam.
    Üstelik Atatürkçü. (ama A harfini küçük yazıyor, ilginç)
    o zaman arşivden seneler öncede olsa neler yazdıgıma bir bak..her kim karısının fistanına saklanarak suikast düzenleyen vatan haini maymundan kırma teröristlerle aynı safta ise...her kim pekeke sizi tükürüğü ile bogar lafını söyleyen itin tarafında ise ben hepsinin karşısında olurum..olacagımda... sen ne diyorsan de atatürk ve karaoglana hayran büyüdüm senin ve zihniyetinin herşeyi sulandırması gibi bu sevgimi bir senin küçük büyük harf yazmışmış gibi saçma şeylerle sulandırmana izin vermem..zaten halk tiksinmiş herşeye kılıf bulan bu zihniyetten..hala devam edin..sonra niye %25 lerdeyiz diye aglayın...allah rahmet eylesin kendisinden sonrada atatürkçü milliyetçi bir ailenin çocugu olarakta mhp ye oyumu verdim...ama inan o cehepe hedepe ikilisinden söylemlerinden tiksindiğim kadar hiç bir şeyden tiksinmedim...hdp cehepe ye oyumu verip vatanıma ihanet edecegime şuan bu kırmalarla şavasan binlerce leş verdiren iktidara oyum helali hoş olsun... bugün ecevit yaşasaydı ne yapardı biliyormusun hdp nin h sinin bile yanına yaklaşmazdı..atatürkçü milliyetçi adam gibi adamdı..
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    British ne diyorsa tersi...britishin karsi oldugu her seye karsiyim...ben karsiya karsiyim)) sizi gidi icimizdeki irlandalilar...yemezler

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yemezler..cidden yemezler...
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

8. Ben bi önlem alıp geliyorum. Hayırlı Cumalar!

Mızrak çuvala sığmayınca Mehmet Şimşek uyardı: Bu enflasyon rakamı kabul edilebilir değil. Önlem almalıyız.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 130/217 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •