İşlem hacmi Aselsanı geride bıraktı... Halkbankı 2'ye katlıyor.. Gözü Garan'ın tahtında![]()
İşlem hacmi Aselsanı geride bıraktı... Halkbankı 2'ye katlıyor.. Gözü Garan'ın tahtında![]()
Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..
tavandan ne kadar açığa bastıysa adamlar 2,55 ve 2,60 arasında kapattılar
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
ama ben bu hareketi bekliyordum buğün ve ya yarın düzeltmeside sert oldu şimdi tavana gitse bu sefer korkudan millet satar ve adam da güzelce toplamış olur...
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
2 parti malları aldık ama 2,85 çok mühim benim için napmaya çalıştıklarını anlamak zor ...😀
bu ne yaw dolaşımdaki malı 5 kere çevirdiler, kapanışa da 7/8 kere çevirmiş olurlar
Haydi güzelim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldır.
Kapanisa yakın verircegim yine tirstim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldır.
Yer İmleri