Sayfa 62/999 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Master_Gamer Guest
    Bankalar bizim dövizleri ,dövizi baskılamak için satıyormuş gibi his var içim de.Paranoya ya bağladım herhalde.

2.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    2 senede TL bazında kazancım dolar faizi dahil %72. şu iki senede alınan net TL faiz %35 ancak olur.sonuç ortada...
    Benzer oranlarımız var kazanç konusunda,benim demek istediğim bir yere takılıp uzun süre kalmak zarar.
    Geçen sene 4,60-4,80 lerden aldığımı 6,20 5,80 vs. Bozmuştum tl mevduat ve fon almıştım üstüne onun karı.
    Yıl içinde karma bir sepet oluyor ama en mantıklısı bana göre.

3.  Alıntı Originally Posted by Master_Gamer Yazıyı Oku
    Bankalar bizim dövizleri ,dövizi baskılamak için satıyormuş gibi his var içim de.Paranoya ya bağladım herhalde.
    Fed 25 puan fiyatlanıyor bence, üstü gelirse daha düşer.

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Benzer oranlarımız var kazanç konusunda,benim demek istediğim bir yere takılıp uzun süre kalmak zarar.
    Geçen sene 4,60-4,80 lerden aldığımı 6,20 5,80 vs. Bozmuştum tl mevduat ve fon almıştım üstüne onun karı.
    Yıl içinde karma bir sepet oluyor ama en mantıklısı bana göre.
    ben uzun vadeciyim herkesin tarzı farklı,uzun vade trade(eurusd) harici girmem. TL bacaklı hiç bir iş yapmam,uzun vadeli sağlam veri kaynaklarım var.onlardan yararlanıyorum.

Tecrübelerinizden faydalanmak, birşeyler öğrenmek yapabilirsemde uygulayabilmek için siteye üye oldum ve sizlerin paylaşımlarını okuyorum, inşallah bende buradaki arkadaşların tecrübelerinden, görüşlerinden faydalanabilirim. Gerçi şu anda gram altında takılı kaldım ama...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. TL/USD üst trend çizgisine dayanmış,durdurun otobüsü ben inecem diyor.

Master_Gamer Guest
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Fed 25 puan fiyatlanıyor bence, üstü gelirse daha düşer.
    Hazine açıkları ve karşılıksız krediler ne olacak.Şu anda devlet vergi toplayamıyor.Piyasa çok kötü.Borçları tl mi ödeyecekler.Bir de sanki yatırımcılar gelişmek te olan ülkelere akınca bizemi akacak.Şu durum da hiç sanmam.

8. İbrahim Kahvecinin yazısını yorumlamanızı rica edebilir miyim rxpu. Bugünkü yazo Karar gazetesi

Sayfa 62/999 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •