Sayfa 63/999 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Analitik bilancoya gore

Kamunun tcmb de ki payi 24 temmuzda 3.9 milyar tl iken 26 temmuzda 23.2 milyar tl ye yukselmistir.

......

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler .
    Buarada Bora bey alıştım düşüşlere ne yaparsa yapsın satmıcam mantığıyla haraket ediyorum aklımda ki fiyata gelene kadar ☺

2.  Alıntı Originally Posted by Master_Gamer Yazıyı Oku
    Hazine açıkları ve karşılıksız krediler ne olacak.Şu anda devlet vergi toplayamıyor.Piyasa çok kötü.Borçları tl mi ödeyecekler.Bir de sanki yatırımcılar gelişmek te olan ülkelere akınca bizemi akacak.Şu durum da hiç sanmam.
    Onlar bizim sorunlarımız, global olarak doların değeri düşerse tl de yerinde sayacak değil.
    Unutmayın fed faiz düşürür,para basarsa söylediğiniz sorunları çözmek zor olmaz.

Master_Gamer Guest
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Onlar bizim sorunlarımız, global olarak doların değeri düşerse tl de yerinde sayacak değil.
    Unutmayın fed faiz düşürür,para basarsa söylediğiniz sorunları çözmek zor olmaz.
    Çok güzel.Üretme,akıllı yatırım yapma, yan gel yat, ama Amerika faizi düşürdü para bastı diye her şey yoluna girsin.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    VIOP'ta şu anda 31.12.2020 vadeli dolar satışı 6.70TL 1 yıllık faiz %13.94!!!

31.12.2019 vadeli satış ise 5.88 TL !!!! 1 yıllık faiz %11.5 !!!!!

31.12.2020 kontratı 6.65TL 'yi aşağıya kırarsa benim için alım yönlü enteresan olabilir.

NOT: 31.12.2020 kontratının bugünkü kur eşleniği burgan banktan aldığım 545 gün vadeli ve net %29.88 getirili mevduat ile birleştirildiğinde 5.15TL yapıyor.

Yani şu anda 1USD=5.15 TL'den alım fırsatı veriyor VIOP.
    Bu dogru olsaydi herkes bu fiyattaki dolara saldirirdi

Master_Gamer Guest
    Arakadaşlar yurt dışı borsalar dan hisse senedi tavsiyesi olan varsa sevinirim.Özelden de yazabilirisniz?Tavsiye etmezseniz de sorun değil.Teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by Master_Gamer Yazıyı Oku
    Çok güzel.Üretme,akıllı yatırım yapma, yan gel yat, ama Amerika faizi düşürdü para bastı diye her şey yoluna girsin.
    Öyle bir şey demedim, onlara paralel bizdeki gelişmeler ile krizden çıkabilir.
    Kısaca elimizi güçlendirir destek verir.

Master_Gamer Guest
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Öyle bir şey demedim, onlara paralel bizdeki gelişmeler ile krizden çıkabilir.
    Kısaca elimizi güçlendirir destek verir.
    Anladım.Teşekkürler.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burada 545 gün için kabaca %5 net döviz faizini düşmeyi unutmuşum. O koşulda bugüne çevrilmiş hali 1 USD=5.40TL gibi bir fiyata denk geliyor.
    Bir de 545 gun boyunca esnek olamıyorsunuz. Viop da hiç işlem yapmadim bankadan yatirim hesabindan rahatca işlem yapılabiliyor mu?

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 63/999 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •