Sayfa 133/999 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dünyayı delilerin ve salakların yönettiğini bir kez daha anlamış olduk.
    Bunları seçmece seçiyorlar, kim seçiyorsa artık iyi ahmak seçiyor.
    Bu manyaklar ordusu içinde kağıt paraya ve hisseye güvenen buyursun alsın..Ben güvenmiyorum ve sarı gacıya sarılıyorum!

2. Powell gayet zekice ve abd adına çok akıllıca cevaplar verdi. Herkes trump ve powell zıtlaşıyor algısında. Adamlar bildiğin şike yapan futbol takımı ve hakemler gibi. Saha da tarfafsız ama kapı ardında tek bir menfaatleri var. Bence olay çin ile yapılmaya çalışılan daha doğrusu çini ticaret savaşlarıyla bedavaya sömürmeye çalışan abd aklı. Sen malını üretip satabilirsin ama önce benim komisyonumu ver diyor. Adamların eli çok sağlam. Faiz indirimi arttırımı deyip geçmeyin. Yarın çin abd nin şartlarını kabul etsin abd çatır çatır faiz indirir. Aksi olursada faiz indirimi hayal olur. Powell iki duruma göre cvplarını verdi. Kalkıp çin dize gelirse faizi indirecez yok gelmezse kaldıracaz diyemezdi tabiki. Bence trump faiz indirimi söylemleriyle masadaki çine ayak yapıyor. Tıpkı g20 de bize yaptığı gibi. Sözüm ona trump ve powell iyi polis kötü polisi oynuyor. İyi polis trump kötü polis powell. G20 içinse iyi polis trump kötü polis senato. Adamların tek gayesi Abd menfaati.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yandaş kanalın yorumcularının sinirleri pek iyi değil.

Kızmışlar.

Dolar yükselecek diye ödleri patlıyor.
    olur mu, erdogan yuksek dolar kuru seviyor

19 senedir tl'yi devalue ediyor

bir kere erdoganin agzindan ben yuksek kura karsiyim diye duyamazsiniz

4.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    olur mu, erdogan yuksek dolar kuru seviyor

19 senedir tl'yi devalue ediyor

bir kere erdoganin agzindan ben yuksek kura karsiyim diye duyamazsiniz
    Servetini dolar tutuyordur o.

Baksana, Bahçeli parti parasını bile dolara yatırıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by fırat Yazıyı Oku
    Powell gayet zekice ve abd adına çok akıllıca cevaplar verdi. Herkes trump ve powell zıtlaşıyor algısında. Adamlar bildiğin şike yapan futbol takımı ve hakemler gibi. Saha da tarfafsız ama kapı ardında tek bir menfaatleri var. Bence olay çin ile yapılmaya çalışılan daha doğrusu çini ticaret savaşlarıyla bedavaya sömürmeye çalışan abd aklı. Sen malını üretip satabilirsin ama önce benim komisyonumu ver diyor. Adamların eli çok sağlam. Faiz indirimi arttırımı deyip geçmeyin. Yarın çin abd nin şartlarını kabul etsin abd çatır çatır faiz indirir. Aksi olursada faiz indirimi hayal olur. Powell iki duruma göre cvplarını verdi. Kalkıp çin dize gelirse faizi indirecez yok gelmezse kaldıracaz diyemezdi tabiki. Bence trump faiz indirimi söylemleriyle masadaki çine ayak yapıyor. Tıpkı g20 de bize yaptığı gibi. Sözüm ona trump ve powell iyi polis kötü polisi oynuyor. İyi polis trump kötü polis powell. G20 içinse iyi polis trump kötü polis senato. Adamların tek gayesi Abd menfaati.
    Abi siz cin in elinde ne ka abd tahvili ve cash parasi (USD). var bunu bilerek mi boyle yorumladiniz
    Her ikisinden de 2.4 tirilyon dolarcik
    Yani powell bunu daha degerlendirerek
    Abd menfaatine ne planlamis olabilir?
    Zengin cin zengin dusman mi?
    :-))))

19 senedir dolar yükseliyor mu?

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Butikali70 Yazıyı Oku
    Bu manyaklar ordusu içinde kağıt paraya ve hisseye güvenen buyursun alsın..Ben güvenmiyorum ve sarı gacıya sarılıyorum!
    Bende sarı kıza sarılıp yatıyorum.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    He ya, dipten dolar bozup düşük faizden mevduata girmek gerek.

Pencereden de atlayalım mı?
    Füze atsan daha iyiymiş [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sayfa 133/999 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •