Algı operasyonu ile uğraşan taifenin tek amacı, tepkisel durumları savuşturmak ve de krizi zaman yaymak.
Bu hem kendi şahsi ikballeri için gerekli hem de zamanla bazı şeylerin değişeceğine olan ümitleri...
Yoksa onlar bizden daha da iyi biliyorlar olanı biteni...
Zor durumdaki şirket gibi...
Nakit akışıyla mı uğraşsınlar, bilanço güzellemesiyle mi, yoksa her gün kapıyı çalan alacaklılarla mı?
Danışman dedikleri adamlar da aldıkları parayı hak etmek için arada bir saray kapısından havlıyorlar bizi düşman belletmeye çalıştıklarına....
Yoldaşlar gözünü seveyim Kanada borsasında işlem yapmak istiyorum bir hayır sever yardım etsin Daha önce bir forumda bir arkadaş TD diye bir aracı kurumdan işlem yapıyorum demişti lütfen biri yardımcı olurmu
Vade daha az olamiyor mu. Yoksa maksimum 180 ay vade mi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Bizden çıkacak görev zararı bu...
Yandaşı ev sahibi yapmak, yandaş müteahhittin stoklarını eritmek için devlet kesesinden inanılmaz destek...
Bankaları da zorlayacaklar şimdi...
Bu sene bilanço karınız çok diye...
Bankaların bilanço güzelleştirmesi bu kez onları baya zorlayacak.
Çift taraflı zarar...
Ziraatin havuz maliyeti neymiş ki 0,99 dan kredi verecek...
Eski evlere de veriyorlar mı acaba ? Yoksa sadece MİLYON TL lik marka projelere mi ?
Yer İmleri