Sayfa 402/992 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    180 ay gibi düşün bide..

syg,
    Aslında avantajlı gibi olsa da 180ayda ödenen faiz tutarı çok fazla artıyor.yani ana paradan ziyade faiz ödeniyor. Getiride de ayni sey gecerli. Hatta kira odemelerindeki artisi katmadim bile. 180ayi hesaplamadım ama kredi çeksem şimdi 72 ay vadeli çekerdim diye basit mantık düşündüm. Sorun şu getiriyi sabitlemek gerekiyor.. %21mk getiri ne kadar uzun kalabilir.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Krediye girmeye bile gerek yok, geçen hesap yapmıştık elimizdeki nakit kaç ise 4 yıl sonunda x2 oluyor istersen kupon ödeme mevduat yap.
    Kredi şundan onemli..aylik 0.99 faiz öderken siz nkolayda yıllık 21 brüt mi alıyorsunuz. Yaklaşık aylik net 1.5.. aradaki farkla ve paranın 6yillik zaman değeriyle evi alıyorsunuz. Vurgulamak istediğim nokta 0.99luk kredi çift kaymak oluyor

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    dilencimiyiz biz yahu,neden yalvarayım bunlara. çeker giderim.
    Ben de çekip gittim zaten şubeden dijital şubeye. Tüm hesap numaraları değişti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Digital şubede dolar mev.orani en son nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Digital şubede dolar mev.orani en son nedir?
    32-90 gün arası 3.75

6. Burgan şube 3 ten yukarı çıkmıyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burgan şube 3 ten yukarı çıkmıyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    kendileri kaybeder,yılların müşterisini kaçırıyorlar. odea net 3,5 giderim oraya

8. AA Finans'ın temmuz ayı "Enflasyon Beklenti Anketi" sonuçlandı - Ekonomistler, temmuzda Tüketici Fiyat Endeksi'nin yüzde 1,4 artmasını bekliyor - Ankete katılan ekonomistler, enflasyonun yıl sonunda yüzde 14,8 olacağını tahmin ediyor İSTANBUL (AA) - AA Finans Enflasyon Beklenti Anketine katılan ekonomistler, temmuz ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) , yüzde 1,4 artmasını bekliyor. AA Finans'ın, TÜİK tarafından 5 Ağustos Pazartesi günü açıklanacak temmuz ayı enflasyon verilerine ilişkin beklenti anketi, 12 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı. Ankete göre, ekonomistlerin temmuz ayı enflasyon beklentilerinin ortalaması yüzde 1,4 oldu. Ankete katılan ekonomistlerin temmuz ayı için enflasyon beklentileri en düşük yüzde 1,1, en yüksek yüzde 1,76 aralığında yer aldı. Ekonomistlerin 2019 sonu enflasyon beklentisinin ortalaması ise yüzde 14,8 olarak belirlendi. Ankete katılan ekonomistler arasında yıl sonu enflasyon beklentisi en düşük yüzde 13,30, en yüksek yüzde 17,20 oldu. Ekonomistlerin temmuz ayı enflasyon beklentilerinin ortalamasına (yüzde 1,4) göre, bir önceki ay yüzde 15,72 olan yıllık enflasyonun yüzde 16,70'e yükseleceği hesaplanıyor. Enflasyon haziranda bir önceki aya göre yüzde 0,03 artış göstermişti. Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 402/992 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •