Trump uyanmış, Çin'e çok kızmış, saydırıyor.![]()
Trump uyanmış, Çin'e çok kızmış, saydırıyor.![]()
05 Ağustos Pazartesi 15:17 TRUMP: ÇİN'İN KUR MANİPÜLASYONU CİDDİ BİR İHLAL
05 Ağustos Pazartesi 15:16 TRUMP: (PBOC'NİN KARARI) BUNU KUR MANİPÜLASYONU OLARAK NİTELİYORUZ
neyi tartışıyorsunuz yahu,buralar alım yeri. kademe yapın alın. 10 krş çıkmış 10 krş düşmüş size ne? mahalle karıları gibi zaman öldürmek yararsız, AL ve YAT. işte bu kadar.2013 ten beri süren ve bu kafa olduğu sürece %100 işleyecek bir stratejidir. kısa vadede amaç sattırmak ve dökmek. SİLKELENMEYİN DÖKÜLMEYİN,askeri bir nizamda almaya devam edin. sadece alın satış YOKK
Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu personellerinin maaşının bayramdan önce 9 Ağustos'ta ödeneceğini açıkladı.
Eylül'de New York'tayım. oradan west coast'a geçiyorum. sizce bu sene ne kadar $ yemelim. 10000$ yeter mi? yoksa asgari 5000$'da kalmalımıyım,o zaman motelde kalmak zorunda kalırım.yok bana yakışmaz 8000$ da anlaşalım. siz burada $ tartışadurun ben yemeye gidiyorum.3,40 tan alınma dolarımı yiyeceğim.
Dolar kurunun yükselişini bekleyenler, bu başlıkta gördüğünüz kadarıyla giderek sayıca artıyor...
At yarışında 5 liralık ganyan plase oynayanların at yarışı müptelası oldukları gibi...
Yan komşu sıcakta duş almaktan sıkıldı, 80 metrekarelik arka bahçesine havuz yaptırıyor...
İlk inşaatının yüksek masrafı bir yana, kaçağıydı, su parasıydı, elektrik motorunun elektrik parasıydı, kimyasalıydı, her gün temizlik ve ilaçlamasıydı, her sene havuzu, denge tankını temizleyip servise almaydı ne kadar zor iş olduğundan haberi yok garibin...
Havuzun neden bilmem hemen her türlü ekipman ve kimyasalı Euro bazında hesaplanır...
Sanırsın hepsi Almanya'dan gelir...
Neyse...
Herkes dolar kuru beklemiyor.
Sıcak başına vuranlar havuz yaptırıyor...![]()
Süre önemli...
Bir de 3,40 dan alınma dolar şu anda ne maliyette acaba?
Biriktirmeyip de şimdi alıp gitseydiniz belki daha ucuza gelirdi kimbilir.
Neyse. Güle güle harca. Ama harcaman Türk ekonomisine yaramayacak, cari açığı epey artıracak.
Nasıl toparlarız bilemem artık.
Yer İmleri