Sayfa 260/999 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by mustafa1977 Yazıyı Oku
    İzmir üzerinde alçak uçuş yapan bir F-16 var, hayırdır inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet bende gordum

2. haftaya perşembe kur açılışını çok merak ediyorum.kamu çalışanlarının bu ayki parasından bir kaç milyar dolar daha bu fiyatlardan dth lara kaçıp kaçmadığını test etmek isteyeceklermi acaba.bu dth lar sonra bütün millete kaçacak ya neyyyyseeee.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Evet bende gordum
    Yahu kardeş, her başlığa aynı anda nasıl yazı yazıyorsun. Enerjine hayranım. Yoksa yapay zekamısın ?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Üstad çok yanlış yönlendirme yapıyorsun, sana uysam parayı kaptırırım ) kasanın içinden kilitli diğer kasayı alınca açamaz mı? ben çözümü buldum. Daireye özel güvenlikten bir aylık personel görevlendirmesi yapacağım.
    Özel güvenlik yürütmesin parayı.
    [emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Iyide turkiye cin ile ticaretinde hersene rekor ticaret acigi veriyor

Bu devaluasyon devam ederse rekor dahada artacak yani fazla cinle ticaret acigimiz olacak
    Rekorlar kırılmak için vardır sayın @Ahmetg

Çin bize hem dolar cinsinden kredi de veriyor .

Hem bizi borclandiriyor hem de malını satıyor.

Bu devirde Çin olmak vardı.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6. kiralık kasa işine gelince babamın taktiği çok iyidir.öyle bir yere saklar ki parayı 4 kişi o ağırlığı ancak kaldırıp bakabilir.ve orası da kimsenin aklına gelmeyen bir yerdir.eve giren hırsız 4 kişi gelmeli yoksa alamaz o parayı.

7. Ahmet bey, izmir hayranıydınız bildiğim kadarıyla. İzmir narlıdere de 4 yaşında 3+1 , 120 metrekare daireyi sana satayım. Belki ABD den ecnebi arkadaşların da aynı siteden isterler, aracılık yaparsan seni de görürüz.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Üstad çok yanlış yönlendirme yapıyorsun, sana uysam parayı kaptırırım ) kasanın içinden kilitli diğer kasayı alınca açamaz mı? ben çözümü buldum. Daireye özel güvenlikten bir aylık personel görevlendirmesi yapacağım.
    Bakın size son bir öneri.
    Kasayı kiralayın, içine birşey koymayın. İki gün sonra bankaya gidin. Anahtarları kaybettim diyin. Kilit ve anahtar değişimi isteyin. Sizin huzurunuzda yeni kilit takılsın. Yeni sıfır anahtarları alın ve kullanmaya başlayın
    Tabi kilit değişimi için bir ücret ödersiniz.

Sayfa 260/999 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •