Sayfa 605/1013 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    üretme gundwane veya bana de domates piyasasında long olalım bir daha iflah olmaz.
    Peki o zaman sadece kendim yiyeceğim kadar üreteceğim. Siz Domatan paracıkları götürün, hem çiftçimiz de kazansın.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Peki o zaman sadece kendim yiyeceğim kadar üreteceğim. Siz Domatan paracıkları götürün, hem çiftçimiz de kazansın.
    yok yahu biz aldık mı hep düşüyor.
    aldık mı fiyatlar taban.
    en azından enflasyona katkımız olur.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. ZEROHEDGE : Beklentiyi satınal; gerçekleşince sat demiş için EURO/DOLAR paritesi için.

Şuan Markon 'un kazanması kesinleşti.

zerohedge‏*@zerohedge :

Barclays: "A Macron victory carries risk of a “buy the rumor, sell the fact” downside move in EURUSD"

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    yok yahu biz aldık mı hep düşüyor.
    aldık mı fiyatlar taban.
    en azından enflasyona katkımız olur.
    O zaman siz Domat alın bende üreteyim, enflasyon dip olsun, Merkez Bankası hep birlikte heykelimizi diksin.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    borç yidin kamçısıdır.
    Ama, borcu yiyen kamciyi da yer..

6. €/$ 1,1020

$/tl 3,533

macron kesinleşince durum bu.

Zerohedge'den alıntı:

Foreign investors bought $739 million more in local notes than they sold in the five days through April 28, the biggest weekly inflow in nine months.

U.S. dollar-based investors in the lira have earned a carry return of 4.4 percent in the past month, the*highest*among global emerging markets, which could explain the allure of the notes.
    1 ayda carry'den 4.4 kazanç..EM'ler içinde en yükseği..

Dolar almak etik değil...

Adamlar getiriye susamışlar..

Ülke/ülkeler batmadıktan sonra sorun yok..

FED değilde, Trump globalde bu gidişi değiştirir sanmıştım ama yanıldım/yanılıyorum sanırım..bakalım oyun daha ne kadar sürecek..

Kolay değil ECB ve BOJ sene başından beri 1 trilyon dolar civarlarında ve FED'de 320 milyar dolar tahvil aldı..yani para çoğalttılar..

Tabii bir yerlerde bu paraları basacaklar..Leyla'ya basacak halleri yok ya...
    Son düzenleme : enki; 07-05-2017 saat: 23:55.

8. https://tr.tradingview.com/u/SametDemir/

Avro/dolar paritesi için yorum mevcut, ilgili arkadaş fikirlerini paylaşmış...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 605/1013 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •