-
Güçlenen bi trend oluşmakda inş daha iyi olur
-
2.20 ile 2.3 arası malları mi aldım bu 3. Tur ilkinde 1.15 maliyet 1.95 satış 2. 1.50 maliyet 3.2 satış 3. De 2.25 maliyet en az 3.5 satış iyide mal var satınca kaç lot olduğunu sizlerle paylaşacağım vakfn yolun açık olsun sen ne imiş sin be kardeşim
-

Originally Posted by
muzo
chaylak hani 2.50 görürse öpüp başımıza koyacaktık ? hani çıkmazdı ? kağıdın yok galiba eğer yok ise niye sürekli yazıp kötülüyorsun

hissenin kaynanası oldun

4-5 dıyenlerıydı o tepkı ama goruruz bu hafta umarım yanılırım bılader ama 2.60 altına duserse burdaol
-
VAKFN in bedelsiz dağıtımı yarın mı bilgisi olan var mı eğer yarınsa yön aşağı mı olur yukarı mı olur şimdiden çok teşekkür ederim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
mtmtkci
Kendi çalıyor kendi oynuyor. Bilanço açıklanınca ne yapacak acaba.
GT-N7100 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
drk76
2.20 ile 2.3 arası malları mi aldım bu 3. Tur ilkinde 1.15 maliyet 1.95 satış 2. 1.50 maliyet 3.2 satış 3. De 2.25 maliyet en az 3.5 satış iyide mal var satınca kaç lot olduğunu sizlerle paylaşacağım vakfn yolun açık olsun sen ne imiş sin be kardeşim
nasıl oluyorsa hep hissenin en diplerinden almışsın. 1 incide olasılık olarak olabilir. 2 ve 3 de yine hissenin en diplerinden alıp hep %100 de karla hep satmak bana pek inandırıcı gelmedi. hep en dip noktayı bilerek alıp ve hep % 100 kar olasılığı
-
mecburen tavan yaptıracaksın... ytd...
-

Originally Posted by
alitas46
mecburen tavan yaptıracaksın... ytd...
Islem hacmi 1.seansa gore iyi. Bugun tavan yada yine %10 gelebilir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz