Sayfa 276/639 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    Estağfirullah neremiz zeki.? zeki olsaydık varımızı yoğumuzu bu kara yüreklilere kaptırırmıydık Ertem Bey.sizi dinlemeye karar verdim)
    Hepimiz aynı yere takıldık muhtemelen.Sahibi milletvekilidir,temiz adamlardır,müslüman adamdır,bunlardan zarar gelmez,ne güzel kredileri de yapılandırdılar dedik.Demez olaydık,2 yıldır kaçan bir yığın fırsat maliyeti ve her iki güne bir tekrarlanan kabuslarla uyanmak...

Mesajınızı aldım ve şöyle düşündüm.Halk pazarında domates,migrosda satılandan ucuzdu.Şu an halk pazarı fiyatlarındayız.Bu süreçte domates;halk pazarı fiyatlarının daha aşağısına inmez ve hatta migrosdaki fiyatlara ulaşacak bir marj yakalanabilir.Komadaki hastanın ertesi gün ayağa kalkmasından söz etmiyorum.Bir gün fazla yaşatılabiliyorsa bu kârdır.

37+10 ihtimali,37-10 ihtimalinden daha yakın görünüyor.Yarın Kap bildirimi gelir;öncesi ve sonrası kademe durumunu inceleriz,duyarlılık ölçümü yaparız.

2.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Paylara ilişkin primlerin geçmiş yil zararlarından mAhsup edilmesi genel kurul onayina sunulacak diyorlar. Bunlar buyuk ihtimal eş anli sermaye azaltimi ve arttırımı gündeme getirecekler haberiniz olsun...
    Çok teknik bir konu,kim akıl verdiyse doğru akıl vermiş.Uygulama sonrası emisyon primi sıfırlanır,geçmiş yıl zararı da aynı nispette azalır.Ana pazara geçiş konusundaki isteklerinin yanıltmaca olmadığını görmüş oluruz.

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Çok teknik bir konu,kim akıl verdiyse doğru akıl vermiş.Uygulama sonrası emisyon primi sıfırlanır,geçmiş yıl zararı da aynı nispette azalır.Ana pazara geçiş konusundaki isteklerinin yanıltmaca olmadığını görmüş oluruz.
    Ertem hocam iyi bir gelisme mi sizce bu durum şirket ve bizler icin...

4. Kabaca şöyle anlatayım:
    45,8 milyon geçmiş yıl zararı var.18,9 milyonluk emisyon primi sıfırlanırsa,g eçmiş yıl zararı 26,9 milyona düşer.

46 milyonluk sermaye üzerinden %60 azaltıma gidilirse,sermaye 27,6 milyon düşer ve 18,4 milyona ulaşır.Bu durumda 2017 yılına devreden geçmiş yıl zararı olmaz.

Elimizdeki hisse adedi 100 ise 40 adede düşer.Fiyat 0,40 ise 1 olur;sonuçta portföy değerimiz değişmez,yine 40 liralık portföyümüz vardır.Özkaynak değişmez.Emisyon priminin sıfırlanması ve sermayede azalma sonucu geçmiş yıl zararı kalmaz.Ana pazara geçiş başvurusu ile ilgili olarak;kotasyon yönergesinin 8/b'de yer alan şartlar gerçekleşmiş olur.

5. Sermaye artırımında nasıl ki elimizdeki hisse adedi artarken,fiyat azalıyor ve nette aynıya geliyorsak;sermaye azaltımında da elimizdeki hisse adedi azalırken,fiyat o nispette artar.

6.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Sermaye artırımında nasıl ki elimizdeki hisse adedi artarken,fiyat azalıyor ve nette aynıya geliyorsak;sermaye azaltımında da elimizdeki hisse adedi azalırken,fiyat o nispette artar.
    Böyle birşey söz konusu olur gerçekleşirse yönetimin alacağını vaat ettiği 5 milyona yakın lotta azalma olur değil mi???

Sermaye azaltılmasının şirket açısından faydası olur mu???

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Böyle birşey söz konusu olur gerçekleşirse yönetimin alacağını vaat ettiği 5 milyona yakın lotta azalma olur değil mi???

Sermaye azaltılmasının şirket açısından faydası olur mu???
    Tabi hocam,sermayenin %10'unu almayı taahhüt ettilerse;sermaye azaltımı sonrası durum geçerli olur.Nette ödeyecekleri TL karşılığı değişmez,adet farklı olur.Gerçi geri alım yapacaklarını hiç sanmıyorum.

Sermaye azaltımı olursa yakın izleme pazar ından jet hızıyla çıkarız.

8. O zaman mükemmel bir haber bu

Sayfa 276/639 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •