Sayfa 606/1013 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Keyif için gezen domuz yemeyen ama domuz gibi yiyenlerin lüks yatlarına Mazot 1.80 TL

Üreten alın teri akıtan sürünen çiftçiye Mazot 4.40 TL

Domat 8 TL......
    Domatesi çok severim ama özellikle almıyorum, yemediğim ve yedirmediğim için mutsuz da değiliz...Belki de Rusya nın defalarca ve yine topraklarına sokmadığı domatesi alıp yememek daha doğrudur.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Domatesi çok severim ama özellikle almıyorum, yemediğim ve yedirmediğim için mutsuz da değiliz...Belki de Rusya nın defalarca ve yine topraklarına sokmadığı domatesi alıp yememek daha doğrudur.
    Mesele Domat meselesi değil, zihniyet meselesini vurgulamak istedim!

Adana'da dalında 200 Krş satılmayıp yerlere dökülen portakalı kaç paraya yiyorsunuz?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

3. 3.53 55 arası bir taban oluşumu var sankim sankim..

3.60 62 lere bir atak gelebilir mi acaba...

4.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Mesele Domat meselesi değil, zihniyet meselesini vurgulamak istedim!

Adana'da dalında 200 Krş satılmayıp yerlere dökülen portakalı kaç paraya yiyorsunuz?
    BU TOMATEZ DE ÇOK OLUYOR ARTIK.

YENİ BİR BAŞILK MI ACSAK DOMATEZ DİYE.

5.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    zerohedge : Beklentiyi satınal; gerçekleşince sat demiş için euro/dolar paritesi için.

şuan markon 'un kazanması kesinleşti.

Zerohedge‏*@zerohedge :

Barclays: "a macron victory carries risk of a “buy the rumor, sell the fact” downside move in eurusd"
    tebrikler barclays. Tam isabet.

6.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    ÖNÜMÜZDEKİ 20-50 YIL FELAKET VE KITLIKLARLA GEÇECEK.

İnsanlık acilen Petrole alternatif Dünyayı zenginleştirecek bir şey bulmalı.

Alibaba 'nın patronuda (200 milyar dolar servete sahip) geçenlerde internet için çok can yakacak demişti.
    (İşsziliği patlatacak anlamında)

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...low-oil-prices
    Insanlik tarihinin en zor donemi 21.yy olacagi artik bir gercektir. Sanayi 4.0 ve digital cagi dunyayi korkunc bir issizlik ve akabinde ekonomik yikima dogru surukleyecek. Yeryuzunde en degersiz ve gereksiz varlik insanoglu olacak....Dunyayi yoneten Rodschild kabilesine mensup aileler savaslar, olumcul hastaliklar, kisirlik, aclik ve yokluk, ahlaki cokus uzerinden kitlesel insan kiyimina basliyacak. Dunya nufusu hizla inise gececek.....Tabi bu onlarin plan ve hedefleridir. Simdiye dek dunyayi ele gecirme hayali ile nice imparator ve imparatorluklar gelip gecti. Insan ancak Allahin izin verdigi sinir ve muddete kadar ilerliyebilir. Son noktayi koyun odur.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    3.53 55 arası bir taban oluşumu var sankim sankim..

3.60 62 lere bir atak gelebilir mi acaba...
    maliyet iyileştirirken haberimiz olsun dolar almayalım hep beraber güme gideriz.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Insanlik tarihinin en zor donemi 21.yy olacagi artik bir gercektir. Sanayi 4.0 ve digital cagi dunyayi korkunc bir issizlik ve akabinde ekonomik yikima dogru surukleyecek. Yeryuzunde en degersiz ve gereksiz varlik insanoglu olacak....Dunyayi yoneten Rodschild kabilesine mensup aileler savaslar, olumcul hastaliklar, kisirlik, aclik ve yokluk, ahlaki cokus uzerinden kitlesel insan kiyimina basliyacak. Dunya nufusu hizla inise gececek.....Tabi bu onlarin plan ve hedefleridir. Simdiye dek dunyayi ele gecirme hayali ile nice imparator ve imparatorluklar gelip gecti. Insan ancak Allahin izin verdigi sinir ve muddete kadar ilerliyebilir. Son noktayi koyun odur.
    Allah insan aklıyla ve eliyle iş görür , insan düşüncelerinin suretleriyle karşılaşır.. Muhabbetle.

Sayfa 606/1013 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •