gpg değişken fon, içinde %20 hisse senedi var ve bir süredir hisse senetleri düşüyor. İçinde hisse senedi olan bir fon aldıysanız daha uzun vadeleri hedef almalısınız.
gpg değişken fon, içinde %20 hisse senedi var ve bir süredir hisse senetleri düşüyor. İçinde hisse senedi olan bir fon aldıysanız daha uzun vadeleri hedef almalısınız.
Bugün biraz asorti yaptım. Dün KUB almıştım. Yanına bugün de TDG aldım. Azar azar alıyorum. Umarım kazandırır. Yatırım işlerinde acemi hataları yapmadan öğrenilmiyor bu işler. Biraz para kaybedip öğreneceğiz.
Fonları inceliyorum da. İş bankasının IAT kodlu kira sertif. fonu sizce nasıl? Son bir ayda %1.93 bir getirisi olmuş. Ama nedense son 3 ay getirisi buraz daha dusuk kalmis? Valoru T+1. Risk oranı ise 2/7. Çok da hareketli bir fon değil sanki.
Yanlış anlaşılma olmasın, bir sorum var. İslami fonların geliri bankalara ve devlete mi gidiyor, yoksa İslami kuruluşlara mi acaba?
Daha dogrusu biz kime borç vermiş oluyoruz, sanırım Bu daha doğru soru oldu, tam bilemedim.
Uyduyu bagladim
Otomatik ara dedim
Sadece 4 iran kanali cikti
Bu sizce nedendir???
Yer İmleri