Originally Posted by
İSMAİL
canlı takip ederim evet, gelen her kar satışının bu kadar hızlı karşılanması normal değil tamam beklenti var kabul.
Kar satışı gün içinde karşılandığı için grafikte bu durum görünmüyor.Bu durum kağıda yeni alıcıların gelmesinin önüne geçiyor, neden mi ben durdoyu tanımasam ve yatırım yapacak olsam ilk grafige sonrada bilanço ve faaliyet raporlarını okurdum.
Grafiğe baktığımda ise çok tereddüt ederdim, eğer grafikte şunu görseydik 3 yukarı 1 aşağı, yine fiyatlarımız bu seviyelerde olurdu ve yenı alıcı kar satışı beklerdı 1 aşağı yaptıgında durdo alırdı. Şimdiki durum sanki böyle değil. belkide ciğerci hocam haklı
sayın ismail kar satışı dediğiniz şeyi bilanço sonrası 6.40 kadar basıp devre kestirerek yaptılar birileri orda tahtaya sahip çıkıp düşmesini engelleyip tahtayı yukarı sürmesi sizce kim için kötü malı taşıyanlar içinmi yoksa aşa basıp makinaları satışa geçirmeye çalışan ama beceremeyip mal kaptıran tahtadaki oyuncular içinmi eğer 2 ci seçenekse daha çok üzülecekler gibi duruyor eğer tahtaya yeni yatırımcı gelecekse buyursun 7.5 tan alsın sizlerin maliyeti düşük olabilir ama 6.5 üstü maliyetli baya yatırımcı var bu sefer tahtada trade eden değilde bekleyen yatırımcıda kazansın.. ytd
Bugünkü pastada şöyle
Son düzenleme : selim1907; 19-08-2019 saat: 20:40.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
Yer İmleri