Originally Posted by EREGLTUPRS Burda kimsenin doları yok galiba, hiç kimse yazmamaya başladı Bence çoğu uzun vadeci. belki de çok uzun. Dolar bir hafta içinde 6,5 lira olsa kaç kişi satar dolarlarını acaba? Mesele bu.
Originally Posted by BORA YAŞAR Bence çoğu uzun vadeci. belki de çok uzun. Dolar bir hafta içinde 6,5 lira olsa kaç kişi satar dolarlarını acaba? Mesele bu. Ben satarım mesela bugün 6 üzeri olsun anında verirdim ama fizikide ve tatildeyim Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
üstteki iletide güzel yerde maliyetim var dedim ama rakamı üç aşağı beş yukarı söylemiştim ..
Originally Posted by BORA YAŞAR Bence çoğu uzun vadeci. belki de çok uzun. Dolar bir hafta içinde 6,5 lira olsa kaç kişi satar dolarlarını acaba? Mesele bu. Gerçekten aldığım yer çok iyi ama nerede satılabileceği konusun de en ufak bir bilgim yok
Spot 6,5 olursa bütün long pozisyonları kapatırım. Zaten o zamana kadar endeks gevşer, XU30 kontratına girerim. Originally Posted by BORA YAŞAR Bence çoğu uzun vadeci. belki de çok uzun. Dolar bir hafta içinde 6,5 lira olsa kaç kişi satar dolarlarını acaba? Mesele bu.
Originally Posted by BORA YAŞAR Bence çoğu uzun vadeci. belki de çok uzun. Dolar bir hafta içinde 6,5 lira olsa kaç kişi satar dolarlarını acaba? Mesele bu. bana 7.31 bile sattıramadı 6.50 mi sattıracak
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 bana 7.31 bile sattıramadı 6.50 mi sattıracak Başkanım nasılsın senin satamadığın yerde biz nasıl satarız? belki ihtiyaç olursa zararına bile satarız desenize
Forum Rules
Yer İmleri